Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στη φόρα το ερωτικό τρίγωνο του τραγουδιστή; Τα πρόσωπα των γυναικών που είναι μπλεγμένα!

Τι συμβαίνει;

Είναι μπλεγμένος σε ερωτικό τρίγωνο ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός; Βγήκε στη φόρα ένα δημοσίευμα που δίνει και τα πρόσωπα των γυναικών!

Λίγο μόνο καιρό αφότου μάθαμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη σχέση της με τον ράπερ Snik, ήρθαν κάποιες αντίστοιχες πληροφορίες και για τον πρώην – αν και ποτέ επιβεβαιωμένο – σύντροφό της, Κωνσταντίνο Αργυρό!

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ζευγάρι με το 20χρονο μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου με το οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο Άμστερνταμ!

Κωνσταντίνος Αργυρός

Να σημειωθεί πως η Αλεξάνδρα είχε πρωταγωνιστήσει και στο video clip μαζί του “Σ’έχω ξεπεράσει”.

Μέχρι εδώ καλά. Όμως όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η προσωπική του ζωή φαίνεται πως περιπλέκεται και πάλι καθώς δεν υπάρχει μόνο η Αλεξάνδρα αλλά και μια άλλη καλλονή με την οποία διατηρούσε σχέση και παλιότερα! Μάλιστα τους είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί και το βλέμματα όταν είδε τους φωτογράφους ήταν μοναδικό!

Η Βάλια του “Τροχού της Τύχης”

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση

Η σχέση της Βάλιας Χατζηθεωδόρου και του Κωνσταντίνου Αργυρού είχε ξεκινήσει λίγο πριν εκείνος πάει στρατό.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί καιρό πριν. Η σχέση τους τότε δεν είχε προχωρήσει και μετά από λίγους μήνες χώρισαν, καθώς στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε η Ηλιάνα! Τώρα όμως σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φαίνεται ότι εκείνο το παλιό αίσθημα ξαναφούντωσε και πηγές αναφέρουν ότι άρχισαν οι δυο τους να βγαίνουν ξανά! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την σχέση του με την Αλεξάνδρα; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα καθώς ο τραγουδιστής συνεχίζει να την βλέπει.

Διαβάστε επίσης