Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου

Έγκυος στον όγδοο μήνα η 36χρονη-θύμα της απόπειρας φόνου στο Σινά Όρος

Άφαντος παραμένει ο 26χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες γύρω στις 12 και τριάντα μετά τα μεσάνυχτα εναντίον 36χρονης, στην κοινότητα Σινά Όρος της επαρχίας Λευκωσίας.

Το θύμα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε επίθεση και μαχαιριές από τον σύζυγο της, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση. Εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία διαπίστωσε ότι φέρει διάφορα τραύματα από κουζινομάχαιρο, ένα εκ των οποίων στο λαιμό.

Η γυναίκα ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης ότι το περιστατικό συνέβη όταν αυτή κοιμόταν, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν δύο ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα το παιδί της και τα οποία αμέσως μετά την καταγγελία στην Αστυνομία τέθηκαν υπό την επίβλεψη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Στο περιστατικό φέρεται να ενεπλάκη ο πατέρας της 36χρονος, ο οποίος επίσης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύμα από μαχαίρι στο πρόσωπο.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης