Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου

Οκτώ χρόνια από την άγρια δολοφονία μάνας και κόρης στην Πάφο (ΦΩΤΟ)

Ηδολοφονία της 24χρονης από τη Μολδαβία, Τζούλια Οπορόκ και της τρίχρονης κόρης της, στις 11 Δεκεμβρίου του 2011, είναι ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Κύπρο.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας, η οποία κυοφορούσε το δεύτερό της παιδί, βρέθηκε σε αυτοκίνητο στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου. Η 24χρονη έφερε τραύματα από σφαίρα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, βρέθηκε νεκρό και το αγγελούδι της, η Βικτώρια. Το τρίχρονο κοριτσάκι «έσβησε» από ασφυξία, όπως κατέδειξε η πολύωρη νεκροψία επί της σορού της. Το ανήλικο θύμα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο του το σώμα. Τα στοιχεία έδειξαν ότι το τρίχρονο αγγελούδι σύρθηκε μετά το θάνατό του και πετάχτηκε κοντά στη θάλασσα ημίγυμνο.

ΤΖΟΥΛΙΑ

Δράστης των δυο άγριων δολοφονιών, ήταν ο 29χρονος τότε κομμωτής στο επάγγελμα και συμβίος της άτυχης γυναίκας. Η παθολογική ζήλια του Θεόδωρου Θεοφάνους φαίνεται να ήταν η αιτία που τον οδήγησε στο να διαπράξει το διπλό έγκλημα.

Σαν σήμερα, συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη δολοφονίας τους.

Το Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για το διπλό έγκλημα, επιβάλλοντάς του ποινή δια βίου φυλάκισης για εκ προμελέτης φόνο της Τζούλιας Οπόροκ, τριάντα πέντε χρόνια για το φόνο της τρίχρονης Βικτώριας, δέκα έτη για κατοχή πιστολιού και δέκα χρόνια για κατοχή εκρηκτικών υλών.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης