Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου

Στο δικαστήριο για ναρκωτικά οδηγήθηκε πασίγνωστος Έλληνας ράπερ!

Στο σκαμνί του δικαστηρίου οδηγήθηκε πασίγνωστος Έλληνας ράπερ τραγουδιστής, μετά την κατηγορία για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ίδιος κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που είχε δημοσιεύσει στο Facebook το 2017 και εμφανιζόταν αγκαλιά με ένα – ψεύτικο κατά τον ίδιο – δενδρύλλιο κάνναβης.

Η ανάρτηση του αυτή είχε το σχόλιο «ξέπλυμα μαύρου χρήματος με φυτώριο» και είχε ξεσπάσει σάλος αλλά και η σύνταξη αναφοράς σε βάρος του από το Αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής για διαφήμιση ναρκωτικών, η οποία οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Στο δικαστήριο μάρτυρας υπεράσπισης ήταν η αδερφή της αμπιγιέζ του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οποία δήλωσε πως η φωτογραφία ήταν ένα κακόγουστο αστείο και πως ο Tus είναι αθλητής και δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά και ούτε, πίνει αλλά ούτε καπνίζει.

Ο ράπερ δεν παρευρέθη στο δικαστήριο, ωστόσο ο συνήγορος του τόνισε πως έχει μετανιώσει για την πράξη του και προσκόμισε συνέντευξη του που έλεγε πως δεν είναι φαν των ναρκωτικών.

Όπως συνεχίζει η εφημερίδα, ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών και το δικαστήριο προχώρησε στην αθώωση του, με τον πρόεδρο να σχολιάζει πως η πράξη του Tus ήταν μια προσπάθεια του να μιμηθεί την αμερικανική ραπ σκηνή.

Ο Tus δεν είναι ο μοναδικός ράπερ που έχει κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών. Πριν από μερικούς μήνες «έσκασε» η είδηση πως «έπιασαν» γνωστό τραγουδιστή.

Tus ναρκωτικά δικαστήριο

Διαβάστε επίσης