Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου

H Άννα του GNTM αποκαλύπτει: “Είχα ζητήσει από την Κάτια να μου δώσει…”

Στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, το αγαπημένο παιδικό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας συνάντησε τη μόδα και τα κορίτσια κλήθηκαν να αποδώσουν τη σύγχρονη εκδοχή του, παρέα με τον… λύκο.

Σε μια φωτογράφηση, που συνδύασε και στοιχεία υποκριτικής, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε κομβικό αβαντάζ, καθώς έπρεπε να δώσει το συναίσθημα, που κάθε κοπέλα χρειαζόταν να εκφράσει στο σετ της.

Η Κάτια επέλεξε τον θυμό για την κολλητή της στο ριάλιτι μόδας, Άννα, η οποία ωστόσο δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας μετά την αποχώρησή της από το GNTM
Η Άννα Χατζή βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πως η ίδια ήταν αυτή που ζήτησε από την Κάτια Ταραμπάνκο να της δώσει το συναίσθημα του θυμού.

«Δεν θεωρώ πως η Κάτια με χαντάκωσε. Της το είχα ζητήσει κιόλας να μου δώσει τον θυμό. Γενικότερα έχω χαρακτηριστεί ως η πιο νευρική παίκτρια. Οπότε είπα στην Κάτια να μου τον δώσει γιατί το έχω ούτως ή άλλως έμφυτο μέσα μου. Αλλά τους φάνηκε υπερβολικό. Είναι πολύ λεπτές οι διαφορές. Της ζήτησα τον θυμό γιατί έχω πιο πολύ δυναμισμό μέσα μου, μπορώ πιο εύκολα να βγάλω τον θυμό. Είμαι σαν παιδί οξύθυμη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Χατζή.

Διαβάστε επίσης