Κυριακή, 25 Ιουλίου

Νίκος Καρβέλας: Αδιανόητο! Όταν διατηρούσε σχέση με την Αννίτα Πάνια πλήρωσαν 75.000 ευρώ για…

Απίστευτο! Τα μπλεξίματα του ζευγαριού στη φόρα…

Αδιανόητο περιστατικό είχε συμβεί στο παρελθόν με πρωταγωνιστή το Νίκο Καρβέλα! Όταν διατηρούσε σχέση με την Αννίτα Πάνια είχαν πληρώσει 75.000 ευρώ πρόστιμο γιατί… αγνόησαν τις αρχές!

Τι ακριβώς είχε συμβεί;

“Καμπάνα” 75.000 ευρώ συνολικά έριξε το 2015 το δικαστήριο στον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια, δικαιώνοντας τους αστυνομικούς, στο θερμό επεισόδιο που είχε προκύψει το 2008 στη Βάρη.

Το ζευγάρι δεν είχε σταματήσει στο σήμα της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και ένα θερμό επεισόδιο με τους 4 αστυνομικούς που τους σταμάτησαν, οδηγώντας… ως το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, και οι δυο πλευρές είχαν κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί υποστήριζαν πως το διάσημο ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.

Μετά από 7 χρόνια, όμως, η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώνεται και οι δικαστές δικαιώνουν τους αστυνομικούς. Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση, “δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000”. Ενώ, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ περίπου.

Διαβάστε επίσης