Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 54χρονου εργάτη που καταπλακώθηκε από χώμα

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου εργάτη, Γιώργου Γεωργίου από τη Γαλάτα, που καταπλακώθηκε χθες από όγκους χώματος ενώ εκτελούσε εργασίες δίπλα από τοίχο αντιστήριξης στον Άγιο Τύχωνα, αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει στις 10 το πρωί, ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ο Γεωργίου ανασύρθηκε νεκρός στις 6.40 χθες το απόγευμα, μετά από γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης που κράτησε έξι περίπου ώρες, στην οποία συμμετείχαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης και του Γραφείου επιθεώρησης Εργασίας.

Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα, εξειδικευμένος εξοπλισμός και ανιχνευτικά σκυλιά.

Αυτοψία στη σορό διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε θλαστικά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονος οικογενειάρχης, έχασε τη ζωή του, στο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης