Κυριακή, 25 Ιουλίου

Σκάνδαλο στη showbiz! Στα δικαστήρια πασίγνωστος ηθοποιός!

Βαριά καμπάνα!

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στη showbiz μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ένας πασίγνωστος ηθοποιός δέχθηκε μήνυση και θα πρέπει να βρεθεί στα δικαστήρια.

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο προσκήνιο κυρίως λόγω του δραματικού χωρισμού του με τη διάσημη σύζυγό του.

Ο λόγος για τον Liam Hemsworth, ο οποίος δέχθηκε μήνυση και θα αναγκαστεί να πληρώσει κοντά στα 150.000 δολάρια μιας και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας που συμμετείχε.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε σε story τη φωτογραφία, ενώ την ίδια στιγμή η επίσημη προωθητική της ταινίας είχε βάλει σε story την ίδια φωτογραφία με προτροπή να μπει ο κόσμος και να ψηφίσει για τα Teen Choice Awards.

«O Hemsworth ή κάποιος που λειτουργεί εκ μέρους του ανέβασε τη φωτογραφία σε Instagram story δύο φορές στις 20 Ιουνίου του 2019. Την ίδια μέρα, υπήρχε ένα swipe-up στο story του Instagram που ενίσχυε τους ανθρώπους να ψηφίσουν για την ταινία Isn’t It Romantic για τα Teen Choice Movie Awards» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος που κατέθεσε τη μήνυση στον ηθοποιό.

ηθοποιός μήνυση

Διαβάστε επίσης