Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Στην άσφαλτο “έσβησαν” τα όνειρα του 17χρονου Αλέξανδρου Μαρκίδη (BINTEO)

Στην άσφαλτο “έσβησαν” τα όνειρα του 17χρονου Αλέξανδρου Μαρκίδη, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφορο ατύχημα που συνέβη στο δρόμο Λεμεσου-Υψωνα. Κατω απο συνθήκες που διερευνόνται ο ανήλικος που οδηγούσε το μοτοποδήλατο του με κατεύθυνση τη Λεμεσο, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 27χρονος και ο οποίος επιχειρούσε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος μπήκε στην λωρίδα κατεύθυνσης του 17χρονου, ο οποίος προσπάθησε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και ο οδηγός να περάσει απο πανω του.

κκκ

Η σκηνή αποκλείστηκε απο μέλη της Τροχαίας Λεμεσού που διενέργησαν εξετάσεις και συνέλεξαν μαρτυρίες, ενώ αναμένεται να λάβουν τις εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται εγκατεστημένα σε παρακείμενα υποστατικα

Στον οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 15 ml. Ο 17χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου όπου διαπιστωθηκε ο θάνατος του, ενώ από τις έρευνες της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι δεν είχε άδεια οδηγήσεις ούτε ασφάλεια για το μοτοποδήλατο.

κκκ

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, η δημοσιογράφος Έρικα Καβάζη, ο 27χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού για κατάθεση όπως επίσης και οι επιβαίνοντες του οχήματος.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης