Site icon Hallocy

Θανατηφόρο Ύψωνα: Συνελήφθη ο 27χρονος οδηγός

Στη σύλληψη του 27χρονου σχετικά με το νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 17χρονο Αλεξάντερ Μαρκίδη, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στoν Ύψωνα, προχώρησε η Αστυνομία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Στην Αστυνομία οδηγήθηκαν και οι επιβαίνοντες του οχήματος του 27χρονου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, ο 27χρονος στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα φαίνεται να μπήκε στη λωρίδα κατεύθυνσης του 17χρονου, ο οποίος προσπάθησε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να πέσει από το μοτοποδήλατο στο οδόστρωμα. Αποτέλεσμα ήταν το όχημα του 27χρονου να περάσει από πάνω του.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ανακρινόμενος ο 27χρονος εμμένει στους ισχυρισμούς του ότι δεν επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, ωστόσο σε κάποια στιγμή είδε μπροστά του σπινθίρες.

Αναφορικά με την υπόθεση η Αστυνομία έχει συλλέξει μαρτυρίες οι οποίες αξιολογούνται ενώ αναμένεται να εξεταστούν και τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής από παρακείμενα υποστατικά.

Σημειώνεται ότι το νέο θανατηφόρο έγινε σε πολύ κοντινή απόσταση από τα σπίτια τόσο του 17χρονου θύματος όσο και του 27χρονου οδηγού.

Πηγή: philenews

Exit mobile version