Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες

Για να είσαι περισσότερο επιτυχημένη στη ζωή σου δοκίμασε αυτά τα βγαλμένα από τη ζωή βήματα. Παρακάτω θα βρεις κάποια από τα πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες -και θα πρέπει να κάνεις κι εσύ- πριν από τις 9 το πρωί.

Κινούνται

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να πηγαίνεις γυμναστήριο ή να κάνεις προπόνηση. Αν και αυτό θα ήταν μια ιδανική πρωινή συνήθεια. Ωστόσο και λίγα λεπτά yoga ή ένας μικρός περίπατος είναι αρκετά για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία του αίματος και να ενεργοποιήσουν τη διάθεσή σου για να… αδράξεις τη μέρα.

Δεν πατάνε αναβολή

Κράτα δύο λέξεις: υπνική αδράνεια. Το να πατάς snooze στο ξυπνητήρι μπερδεύει τον καρδιακό ρυθμό πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθεις αποχαυνωμένη και αποπροσανατολισμένη. Κι αυτή η αδράνεια χρειάζεται 2 με 4 ώρες για να χαθεί. Αυτό δεν βοηθά σε ένα παραγωγικό πρωινό και για αυτό τα girl bosses σηκώνονται από το κρεβάτι τους με το που χτυπήσει το ξυπνητήρι τους.

Τρώνε πρωινό

Το πρώτο γεύμα της ημέρας είναι κυριολεκτικά το καύσιμο που χρειάζεσαι για όλη τη διάρκειά της. Κάθε επιτυχημένη γυναίκα φροντίζει να έχει χρόνο για ένα υγιεινό πρωινό.

Φτιάχνουν λίστα εκκρεμοτήτων

Τα πλεονεκτήματα μιας to do λίστας είναι γνωστά. Δεν βοηθούν απλά να οργανώσεις σωστά τη μέρα σου αλλά απαλλάσσουν τον εγκέφαλό σου από περιττές πληροφορίες κι έτσι ξεκινάς τη μέρα σου με λιγότερα στρες.

Εμψυχώνουν τον εαυτό τους

Η δύναμη της θετικής σκέψης. Αν ξεκινάς τη μέρα σου κάνοντας μια σειρά από εμψυχωτικές σκέψεις για τον εαυτό σου σε κάνει να συγκεντρωθείς στην ενέργειά σου και σου δίνει τον καλύτερο ρυθμό για τη συνέχεια. Θα βγει από μέσα σου μια Wonder Woman.

Ενημερώνονται

Δεν χρειάζεται να ζεις σε έναν μόνιμο φόβο που θα σε κάνει να αποφεύγεις να διαβάζεις τα νέα. Τα επιτυχημένα κορίτσια ενημερώνονται για όλα κι αφιερώνουν χρόνο για να διαβάσουν τα αγαπημένα τους ενημερωτικά sites και τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας.

Ενυδατώνονται

Η ενυδάτωση είναι μια δεδομένη συνθήκη για τα επιτυχημένη κορίτσια. Το να μην ενυδατώνεσαι σωστά φέρνει πονοκεφάλους και αρνητικά συμπτώματα που σε κάνουν να είσαι λιγότερο παραγωγική. Ιδανικά, ξεκίνα τη μέρα σου με ένα ποτήρι ζεστό νερό και λεμόνι.

Περνούν τον χρόνο τους

Αυτό μας οδηγεί με έναν τρόπο στη συμβουλή με την αναβολή στο ξυπνητήρι. δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να πιέζεις τον εαυτό σου το πρωί για να προλάβεις πράγματα. Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις χρόνο να αφιερώσεις σε κάθε ένα από τα παραπάνω βήματα.

Κάνουν κάτι που τους φέρνει χαρά

Βάζοντας στην πρωινή σου ρουτίνα ένα πράγμα που είναι μόνο για προσωπική ευχαρίστηση θα κάνει όλη σου τη μέρα καλύτερη. Αυτό μπορεί να είναι από το να διαβάσεις ένα βιβλίο και το να πιεις τον καφέ σου στο μπαλκόνι μέχρι και το να δεις λίγα λεπτά από την αγαπημένη σου σειρά.

Διαβάστε επίσης