Site icon Hallocy

Έσμιξαν σε μια τεράστια αγκαλιά για τον αδικοχαμένο 17χρονο Αλεξάντερ (ΦΩΤΟ)

Με δάκρυα στα μάτια και με αισθήματα βαθύτατου πόνου και θλίψης, συμμαθητές και φίλοι του 17χρονου Αλεξάντερ Μαρκίδη συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στην οδό Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα, για να αποχαιρετίσουν με τον δικό τους τρόπο τον άτυχο μοτοσικλετιστή που ξεψύχησε στο σημείο τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 σε θανατηφόρο δυστύχημα.

Οι νεαροί έσμιξαν σε μια τεράστια αγκαλιά στη μέση του δρόμου και σχημάτισαν κύκλο εκεί όπου “κόπηκε” το νήμα της ζωής του αδικοχαμένου Αλεξάντερ και απέκοψαν για μερικά λεπτά την κυκλοφορία οχημάτων.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Τροχαίας Λεμεσού διαφαίνεται ότι ο 17χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 27χρονος, ο οποίος μπήκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και παρέσυρε στον θάνατο τον Αλεξάντερ. Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχει η τροχαία Λεμεσού, ο 27χρονος επιχειρούσε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Στο σημείο ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 17χρονο στον Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 27χρονος σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής αρνείται ότι επιχειρούσε να προσπεράσει άλλο όχημα. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε εντοπίστηκε θετικός κάτω του επιτρεπόμενου ορίου. Από το σημείο τα μέλη της τροχαίας εξασφάλισαν και εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οποία αξιολογούνται.

alphanews.live

Exit mobile version