Site icon Hallocy

Φονικές «κόντρες» στοίχισαν τη ζωή Κύπριου στο Λονδίνο: Με ναρκωτικά ο οδηγός

Πραγματοποιήθηκε η θανατική ανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 83χρονο Κύπριο στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Παροικιακή, πρόκειται για τον Ντένη Μιτέλλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο όταν παρασύρθηκε βίαια από όχημα που πιστεύεται ότι εμπλεκόταν σε μια «κούρσα υψηλών ταχυτήτων».

Victim: Dennis Mitellas, with grandson Trent, was hit “after two friends raced”

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο άτυχος Κύπριος κατά τη στιγμή του ατυχήματος βρισκόταν σε διασταύρωση στο Enfield όταν παρασύρθηκε από τον 23χρονο, Adam Konczarek.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 23χρονος λίγο πριν κτυπήσει τον άτυχο Κύπριο επιδόθηκε σε αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας με έναν φίλο του. Να σημειωθεί ότι και οι δύο οδηγοί κλήθηκαν να δώσουν στοιχεία, αλλά δεν εμφανίστηκαν.

Μάλιστα, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τον αγώνα ταχύτητας των δύο αντρών πριν το φοβερό δυστύχημα.

Επίσης, ο 23χρονος βρέθηκε θετικός σε χρήση κάνναβης και αμφεταμίνης μετά το δυστύχημα, αλλά ισχυρίστηκε ότι πήρε ναρκωτικά για να ξεπεράσει το σοκ του. Είχε συλληφθεί και ανακριθεί αλλά δεν έχει κατηγορηθεί για το περιστατικό.

Στη θανατική ανάκριση της περασμένης Τρίτης ακούστηκε ότι η αστυνομία δεν μπορούσε να είναι σίγουρη ότι τα αυτοκίνητα επιτάχυναν κατά τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ο γιος του 83χρονου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Είμαστε απόλυτα απογοητευμένοι από την έλλειψη σεβασμού που έδειξαν αυτοί οι δύο άντρες όχι μόνο στον πατέρα και στην οικογένειά μας, αλλά και στο δικαστήριο. Μόνο σκληροί και δειλοί άνθρωποι δεν θα αισθάνονταν υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν τουλάχιστον να προσφέρουν έστω την ελάχιστη δικαιοσύνη σε μια οικογένεια που πενθεί».

Επίσης, ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε: «Η αποτυχία των οδηγών να παρευρεθούν στο δικαστήριο σήμερα και να παράσχουν στην οικογένεια την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες απαντήσεις στα ερωτήματά τους είναι ντροπιαστική και δείχνει πλήρη απαξίωση του δικαστηρίου».

sigmalive.com

Exit mobile version