Κυριακή, 29 Νοεμβρίου

GNTM! Η Μαρία απαντά για την Κέισι και την Άννα Μαρία: “Ήταν πολύ άσχημα αυτά που είπαν…”

Η Μαρία Μιχαλοπούλου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Μια αποχώρηση, που εκτός από συγκίνηση είχε και ένταση, καθώς η Μαρία άκουσε τις συμπαίκτριες της να δηλώνουν ότι αυτή ήταν που έπρεπε να φύγει και το ότι δεν θέλει το μόντελινγκ όσο εκείνες!

Η Μαρία πληγώθηκε από τα λόγια που άκουσε, ιδιαίτερα από τις φίλες της, Κέισι και Άννα Μαρία. Η ίδια ωστόσο, στα πρώτα της stories στο Instagram μετά την αποχώρησή της, τις υπερασπίστηκε και ζήτησε από τους followers της να σταματήσουν τα μηνύματα μίσους εναντίον τους.

Πως σχολίασε η Μαρία τα λόγια της Κέισι και της Άννας Μαρίας
«Όσο για τα λόγια που είπαν η Κέισι και η Άννα Μαρία για εμένα. Ναι, ήταν πολύ άσχημα αυτά που μου είπαν. Ναι, δεν έπρεπε να τα πούνε αυτά που είπαν, ναι, με πλήγωσαν. Όμως, ποιο είναι το θέμα; Τα κορίτσια αυτά με στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες εκεί μέσα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι περάσαμε όλους αυτούς τους μήνες εκεί μέσα. Και εγώ δεν θα τις διαγράψω από φίλες μου για ένα κακό που κάνανε, ενώ μου έχουν κάνει τόσα καλά. Δεν ξεχνάω όλα τα καλά που μου κάνανε και επιλέγω να κρατήσω αυτά. Εσείς κάντε ό,τι θέλετε. Όμως εγώ δεν μπορώ να κρατήσω κακία σ’ αυτές τις κοπέλες. Και είναι κρίμα να δέχονται τόσο hate για ένα λάθος που κάνανε. Μου έχουν κάνει τόσα καλά, δεν θα τους κρατήσω κακία για ένα πράγμα…» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.

Διαβάστε επίσης