Site icon Hallocy

Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο (φωτογραφία)

Ανακατατάξεις είχε η Κάτια Ταραμπάνκο στην προσωπική της ζωή μετά το τέλος του GNTM, καθώς όχι μόνο χώρισε από τον σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή, αλλά φαίνεται πως βρήκε ξανά μέσα σε ελάχιστο χρόνο τον έρωτα.

Τι είπε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο για τη νέα της σχέση
Συγκεκριμένα ο πρώην σύντροφος της παίκτριας του GNTM επιβεβαίωσε την Τετάρτη τους τίτλους τέλους στη σχέση τους, λέγοντας πως έχουν χωρίσει εδώ και έναν μήνα. Παράλληλα ο Γιάννης Χαλβατζής όταν ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο νέο σύντροφο της Κάτιας, Γιώργο Λάγιο, είπε: «Δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το τομέα της ζωής της η Κάτια, δεν μου πέφτει λόγος πλέον. Δεν βλέπω πως μπορεί να επιβαρυνθεί το προφίλ της όμως από ένα νέο ξεκίνημα, αντιθέτως επειδή την ξέρω θα σου πω ότι όπως και εγώ έτσι και εκείνη δεν κάνουμε τίποτα τυχαία και απερίσκεπτα. Όλα είναι αρκετά μελετημένα από πλευρά της και είχε όλο το χρόνο να το κάνει όσο βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Της έχω πλήρη εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει, έχει στόχους και δουλεύει για αυτούς. Like a boss».

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Κάτιας του GNTM με τον Γιώργο Λάγιο
Και μπορεί μέχρι στιγμής η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος να μην έχουν σχολιάσει τη φημολογούμενη σχέση τους, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε σε κοινή τους έξοδο σε νυχτερινό κέντρο. Στις φωτογραφίες άλλωστε το βραχιόλι στο δεξί χέρι “προδίδει” ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Exit mobile version