Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου

Σοκ στην Καλαμάτα: Η 24χρονη αποκαλύπτει για το μωρό! «Αυτό με οδήγησε στο να το πετάξω στα σκουπίδια…»

Όλα όσα είπε στην Αστυνομία!

Η είδηση ότι μάνα πέταξε στα σκουπίδια το μωρό της προκάλεσε σοκ στην Καλαμάτα και όχι μόνο! Η 24χρονη αποκαλύπτει χαρακτηριστικά: «Αυτό με οδήγησε στο να το πετάξω στα σκουπίδια…»!

Μετανιωμένη για την πράξη της δηλώνει η 24χρονη μητέρα, η οποία χτες το πρωί τύλιξε το νεογέννητο αγοράκι της με μια κουβέρτα, το έβαλε σε μία χάρτινη σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη στην Καλαμάτα.

Η νεαρή μητέρα που κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας υποστήριξε, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η απόγνωση την οδήγησε να πετάξει το μωρό της στα σκουπίδια γιατί δεν έχει χρήματα να το μεγαλώσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 24χρονη με καταγωγή από τη Γεωργία ζούσε εκεί μαζί με την οικογένειά της μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, όταν πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα για να γεννήσει και να βρει δουλειά. Μάλιστα, όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς, ήρθε στην Ελλάδα διότι η οικογένειά της δεν είχε αποδεχτεί την εγκυμοσύνη της.

Σε βάρος της 24χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα παιδοκτονίας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης