Site icon Hallocy

GNTM – Αποκάλυψη! Στη «φόρα» φωτογραφία ντοκουμέντο από την ψηφοφορία του κοινού!

Αποκλειστικό! Τα στοιχεία που απέκρυψαν!

Αποκάλυψη για το GNTM! Στη «φόρα» φωτογραφία ντοκουμέντο από την ψηφοφορία του κοινού που δεν είδαμε ποτέ χτες! Την απέκρυψαν αλλά εμείς είμαστε παντού….

Το Vanda’s blog δεν θα μπορούσε να μην κάνει ρεπορτάζ και για τον τελικό του GNTM! Τι κι αν περίμενα κι εγώ, όπως και εσείς τα αποτελέσματα, τελικά την ψηφοφορία δεν την είδαμε ποτέ!

Η αγαπημένη μου Βίκυ Καγιά είπε ότι το σύστημα έπεσε ξανά όπως και πέρσι (tragic) και έτσι μείναμε με την απορία. Μείνατε μάλλον με την απορία γιατί εγώ ψάχτηκα και… σας έχω ντοκουμέντα! Μπορεί οι νικήτριες λόγω ισοψηφίας να ήταν δύο, όμως το κοινό έδωσε την ψήφο του και μάλιστα με μεγάλη διαφορά όχι στην Κάτια αλλά στην Άννα Μαρία!

Την ίδια ώρα το twitter έδωσε ρεσιτάλ αλλά και το διαδίκτυο πήρε κυριολεκτικά φωτιά με τις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγκυο! Πώς να μην σαρώσει μετά ο τελικός σε τηλεθέαση;

Επειδή ωστόσο, στο Vanda’s blog μιλάμε πάντα με ντοκουμέντα, δείτε την φωτογραφία που μου έστειλαν με ψηφοφορία και δεν έδειξαν ποτέ, μα ποτέ στο Star! Οι λόγοι, άγνωστοι αλλά θα επανέλθω…

Ιδού λοιπόν:

Exit mobile version