Site icon Hallocy

Λευκωσία: Κραυγή απόγνωσης από καταφύγιο σκύλων (βίντεο)

To καταφύγιο σκύλων Hope for homeless Cyprus το οποίο διαχειρίζεται o Μάριος και η Νάντια Θεοδώρου βρίσκεται πραγματικά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε χθες από τη Νάντια Θεοδώρου εξηγούνται οι λόγοι που τους έχουν φέρει στην απόγνωση.

Για να ταίσουν όλα τα σκυλιά του καταφυγίου χρειάζονται σχεδόν 2 σάκους τροφής σύνολο 40 κιλών ημερησίως. Έχουν απομείνει με 4 σάκους οι οποίοι αρκούν για 2 μόνο μέρες.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι σχολάνοντας από την οκτάωρη εργασία τους πάνε κατευθείαν στο καταφύγιο. Στα «μωρά τους» όπως αποκαλούν τους σκύλους τους.

Καθαρίζουν, ταίζουν τα σκυλιά και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί τους. Τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνουν να  επιστρέψουν στο σπίτι τους πριν τα μεσάνυχτα.
Στερούνται πολλά και οι δύο για να μπορούν να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν, θυσιάζοντας χρόνο, χρήμα και οικογενειακές στιγμές.

Έχουν σώσει τόσα και τόσα σκυλιά από τους δρόμους, μεγάλα και μικρά, νεαρά και γέρικα, υγειή και άρρωστα και έχουν βρει σπίτια σε πολλά από αυτά.

Ειναι πραγματικά ψυχοφθόρο να έχει κάποιος τόσα αποθέματα αγάπης για τα ζώα και να νιώθει ανήμπορος να ανταπεξέλθει στα έξοδα για τη φροντίδα τους.

Τα ζώα των καταφυγίων χρειάζονται σίτιση και ιατρική περίθαλψη συν το ενοίκιο που πρέπει να καταβάλλεται μηνιαίως για την στέγαση τους.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να βοηθήσει μέσω εισφορών και εθελοντισμού στο καταφύγιο, αλλά ακόμα και με μια μικρή πράξη όπως να προσφέρει τροφές που πάντα χρειάζονται.

Υπάρχουν κάποια άτομα που προσφέρονται να βοηθήσουν αλλά είναι λίγα. Οι εθελοντές δεν είναι ποτέ πολλοί και πάντα είναι ευπρόσδεκτοι. Πάντα θα χρειάζονται και αλλοι…

Παρακαλώ βοηθείστε όπως και όσο μπορεί ο καθένας.

Paypal: hopeforhomelesscy@hotmail.com

https://www.facebook.com/hopeforhomelesscyprus

https://www.facebook.com/nandia.nicolaou

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96246262


Exit mobile version