Παρασκευή, 7 Μαΐου

GNTM 2 – Τάιρα Μπανκς: «Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς συνέβη»

Μετά τον τελικό του GNTM 2 έγινε χαμός στα social media. Η Βίκυ Καγιά σόκαρε τις παίκτριες και το κοινό με την ανάδειξη δύο νικητριών, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν έδωσε εξήγηση για την ψήφο του κοινού, δεν ανακοίνωσε ποσοστά, τίποτα. Θα ήταν απίθανο οι ψήφοι του κοινού να είχαν μοιραστεί έτσι, ώστε να μην επηρεάζουν την ισοβαθμία της Άννας-Μαρίας και της Κάτιας.

Κάποιοι πιο φανατικοί του κοινού του GNTM προέβησαν σε πιο δραστικές κινήσεις και έκαναν σχόλια στο Twitter όπου τάγκαραν την Τάιρα Μπανκς. Μετά από τόσες ειδοποιήσεις, ήταν λογικό πως το διεθνές μοντέλο και η γυναίκα που έχει ταυτίσει το όνομα της με την παραγωγή του Next Top Model παγκοσμίως, θα άρχιζε να αναρωτιέται τι το τόσο δραματικό συνέβη.

Επειδή τα περισσότερα σχόλια δεν ήταν ακριβώς διαφωτιστικά, πήρε θέση για τον τελικό και την ψήφο του κοινού που τελικά δεν μπόρεσαν να προσμετρήσουν και έγραψε τα εξής στο Twitter:

«Ακούω πολλά για το GNTM. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς συνέβη; Δεν είμαι υπεύθυνη για την μεταφορά του ριάλιτι στις άλλες χώρες, αλλά νοιάζομαι ακόμα».

Διαβάστε επίσης