Site icon Hallocy

Λευκωσία: Κτυπούσε με τηγάνι τη σύζυγό του στο κεφάλι επειδή άργησε να επιστρέψει στο σπίτι

Ισχυρίστηκε ότι έχασε τη ψυχραιμία του λόγω του ότι είχε υποψίες ότι η γυναίκα του, προχώρησε σε άλλη σχέση, και το βράδυ που καθυστέρησε να επιστρέψει την κτυπούσε με το τηγάνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η εν λόγω υπόθεση οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το οποίο, χθες Παρασκευή (20/12), επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 20 χρόνων με τριετή αναστολή και πρόστιμο ύψους 1,500 ευρώ.

Στην επιμέτρηση της ποινής, λήφθηκε υπόψη ότι η σύζυγός του, δεν είναι πλέον εν ζωή από άλλη αιτία θανάτου, και έτσι ο κατηγορούμενος είναι πλέον ο μόνος προστάτης της ανήλικης κόρης τους.

Όλα έγιναν εξαιτίας της ζήλιας και του θυμού

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2016 όταν ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να χωρίσουν με τη δεύτερη να παραμένει στο ίδιο σπίτι μαζί του μέχρι η ίδια να έβρισκε άλλο χώρο διαμονής.

Όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος στη κατάθεσή του, είχε υποψίες ότι η σύζυγός του προχώρησε τη ζωή της με άλλο σύντροφο και έτσι ένα βράδυ που η ίδια άργησε να επιστρέψει στο σπίτι, ο ίδιος εκνευρίστηκε τόσο πολύ που την περίμενε το πρωί να ξυπνήσει και αφού πήγε το παιδί στο σχολείο, της επιτέθηκε ενώ αυτή ακόμη κοιμόταν.

Η επίθεση του έγινε με τηγάνι που υπήρχε στη κουζίνα του σπιτιού με το οποίο άρχισε να την κτυπά στο κεφάλι , με την σύζυγό του να τρέχει για βοήθεια σε γειτονικό σπίτι. Ο σύζυγός της ωστόσο, δεν μπορούσε να ηρεμήσει αφού την καταδίωκε μέχρι και το γειτονικό σπίτι συνεχίζοντας να την κτυπά με το τηγάνι.

Στη συνέχεια αφού ηρέμησε κάλεσε ασθενοφόρο και αστυνομία ενώ κατά τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα σε κεφάλι, πρόσωπο και τραύματα στα χέρια με ήπιο διάχυτο οίδημα εγκεφάλου.

omegalive.com.cy

Exit mobile version