Πέμπτη, 9 Ιουλίου

Γιατί πρέπει να παρακολουθείτε αισθησιακές ταινίες μαζί με τον σύντροφό σας

Τα ζευγάρια που έχουν μια τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά τους κάνουν σεξ δύο φορές πιο συχνά, σε σχέση με εκείνα που δεν έχουν, σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση. Γιατί το 37% των ζευγαριών που είχαν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, δήλωσαν ότι βλέπουν μαζί αισθησιακές ταινίες.

Η παρακολούθηση αισθησιακών ταινιών μαζί με τον σύντροφό σας είναι το κλειδί για μια μακροχρόνια, ευχάριστη σεξουαλική ζωή. Και πώς θα το πείτε στο έτερό σας ήμισυ; Συνεχίστε την ανάγνωση.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Μερικές το πιο απλό, είναι και το καλύτερο. Εάν ο σύντροφός σας μπλοκάρει, απλά χαμογελάστε και πείτε του ότι νομίζετε ότι θα ήταν διασκεδαστικό. Μην τον πιέζετε, τουλάχιστον όχι στην αρχή. Αφήστε τον να το σκεφτεί για μερικές ημέρες.

Βρείτε ταινίες μαζί. Κάποιοι μπορεί να ενθουσιαστούν με την ιδέα να δείτε μαζί μια αισθησιακή ταινία, κάποιοι άλλοι μπορεί να το αποφύγουν, επειδή ανησυχούν ότι θα μάθετε τι είδους πράγματα τους αρέσει να παρακολουθούν. Εάν είναι διστακτικοί μπορεί να είναι πάντα καλύτερο να βρείτε κάτι καινούργιο μαζί που να αρέσει και στους δυο.

Τι να κάνετε μόλις ξεκινήσει η ταινία…

Είναι διασκεδαστικό να ορίσετε και μερικούς βασικούς κανόνες για να κρατήσετε το ενδιαφέρον ανεβασμένο. Για παράδειγμα μπορεί να συμφωνήσετε να περιμένετε μέχρι να τελειώσουν οι ερωτικές σκηνές για να στρέψετε το ενδιαφέρον ο ένας στον άλλον. Η καθυστέρηση της πράξης θα ανάψει το πάθος. Επίσης μπορείτε να αγκαλιάζετε και να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλον ενώ παρακολουθείτε. Ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε διαφορετικές στάσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία και οι δύο ενώ κάνετε σεξ.

Τι να κάνετε μετά

Μιλήστε για το τι σας άρεσε περισσότερο και τι θέσεις θέλετε να δοκιμάσετε (ή να μην προσπαθήσετε) την επόμενη φορά. Αυτό θα διευκολύνει επίσης μακροπρόθεσμα να μιλάτε ειλικρινά για τη σεξουαλική σας ζωή, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση του πάθους.

Διαβάστε επίσης