Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Δευτέρα, 12 Μαΐου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Η ώρα της ετυμηγορίας για την 19χρονη Βρετανίδα για τα περί ομαδικού βιασμού
Instrumental

Η ώρα της ετυμηγορίας για την 19χρονη Βρετανίδα για τα περί ομαδικού βιασμού

Hallocy.comBy Hallocy.com30/12/2019Updated:30/12/20190 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Έφθασε η ώρα της ετυμηγορίας του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο ανακοινώνει σήμερα κατά πόσο η 19χρονη Βρετανίδα που κατηγορείται για δημόσια βλάβη μετά την ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό της από δώδεκα Ισραηλινούς, είναι ένοχη ή αθώα.

Αφού το Δικαστήριο απέρριψε τη θέση της 19χρονης ότι η κατάθεση της που παραδέχθηκε την ψευδή κατάθεση της ήταν προϊόν πίεσης από πλευράς της κυπριακής Αστυνομίας, οι δύο πλευρές κατά την προηγούμενη διαδικασία προέβησαν στις τελικές τους αγορεύσεις.

Θέση της Κατηγορούσας Αρχής είναι πως η μαρτυρία που παρουσιάστηκε ενώπιον της 19χρονης είναι συντριπτική και δεν αφήνει και δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία περί της ενοχής της, ενώ υπέδειξε στο Δικαστήριο πως η νεαρή στην κατάθεση της είχε αποκαλύψει και το κίνητρο της πίσω από την ψευδή καταγγελία, που ήταν η εκδίκηση των Ισραηλινών οι οποίοι βιντεογραφούσαν τις ερωτικές της συνευρέσεις, πράγμα το οποίο την έκανε να νιώσει τροπή και ταπείνωση.

Παράλληλα η Κατηγορούσα Αρχή στην αγόρευση της αναφέρθηκε στους τέσσερις μάρτυρες κατηγορίας που κλήθηκαν να καταθέσουν για την υπόθεση, οι οποίοι όπως υπέδειξε δεν περιέπεσαν σε αντιφάσεις και η αξιοπιστία τους δεν κλονίστηκε σε κανένα στάδιο της αντεξέτασης τους. Σε ότι αφορά τον πέμπτο μάρτυρα κατηγορίας, τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους που εξέτασε την 19χρονη μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, είπε ότι «ως αντικειμενικός και αμερόληπτος εμπειρογνώμονας, έχει δώσει τα αναγκαία επιστημονικά κριτήρια και εφόδια, ώστε να καταστήσει ικανό το Δικαστήριο, αφού συνοψίσει τη μαρτυρία, να ελέγξει την ορθότητα των συμπερασμάτων του».

Επίσης η Κατηγορούσα Αρχή σε σχέση με την μαρτυρία του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, ο οποίος κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης της 19χρονης, κάλεσε το Δικαστήριο να την απορρίψει, αναφέροντας πως «σε καμιά περίπτωση δεν πέτυχε να δημιουργήσει εύλογες αμφιβολίες σε σχέση με την ενοχή της κατηγορούμενης, έστω και υποβόσκουσες», τονίζοντας πως «δεν έκανε καθόλου καλά τη δουλειά του, παρά το γεγονός ότι κατηγόρησε σφοδρά για τη δουλειά του τον συνάδελφο του Σοφοκλή Σοφοκλέους. Προσπάθησε να γίνει ο δικηγόρος της κατηγορουμένης και όχι μάρτυρας υπεράσπισης».

Από την πλευρά της η συνήγορος υπεράσπισης της 19χρονης,Ρίτσα Πεκρή, προέβαλλε τη θέση πως η καταγγελία της νεαρής δεν ήταν ψευδής και κατά συνέπεια δεν ήταν προϊόν της φαντασίας της το ποινικό αδίκημα του βιασμού που διαπράχθηκε σε βάρος της την συγκεκριμένη ημέρα, αναφέροντας πως η Κατηγορούσα Αρχή δεν προσκόμισε αξιόπιστη μαρτυρία.

Όπως ισχυρίστηκε η δικηγόρος της 19χρονης, η «Αστυνομία προέβη σε σημαντικές παραλείψεις και παραβιάσεις κατά το στάδιο της διερεύνησης και είχε λανθασμένη αντίληψη και καθοδήγηση ως προς τα πραγματικά γεγονότα του παραπόνου της 19χρονης», ενώ οι ανακριτές «παρέλειψαν να διερευνήσουν πλήρως τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των Ισραηλινών, δεν έλαβαν ορθά και ικανοποιητικά μέτρα προστασίας του χώρου του εγκλήματος και παρέλειψαν να προβούν σε αναγνωριστική παράταξη».

Σε περίπτωση που το Δικαστήριο κρίνει ένοχη την 19χρονη, τότε θα οριστεί ημερομηνία για αγόρευση για μετριασμό της ποινής και ακολούθως θα επιβληθεί η ποινή, ενώ σε περίπτωση που κριθεί αθώα, τότε η διαδικασία ολοκληρώνεται σήμερα.

Ένοχη για δημόσια βλάβη η 19χρονη Βρετανίδα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

Ένοχη έκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου την 19χρονη Βρετανίδα, για δημόσια βλάβη ύστερα από ψευδή καταγγελία για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η Βρετανίδα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία στις 17 Ιουλίου ότι είχε υποστεί βιασμό από τους Ισραηλινούς, με αποτέλεσμα επτά εξ αυτών να συλληφθούν. Ωστόσο στη συνέχεια οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στη χώρα τους, όταν η κοπέλα έδωσε κατάθεση στις 27 Ιουλίου, στην οποία παραδέχθηκε ότι δεν υπέστη βιασμό.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι επειδή την ώρα που είχε σεξουαλική συνεύρεση με έναν από τους Ισραηλινούς, εισήλθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και άλλα άτομα, που βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την πράξη, αισθάνθηκε ντροπή και εξευτελισμό και γι’αυτό προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Η 19χρονη συνελήφθη στις 28 Ιουλίου και εναντίον της απαγγέλθηκε κατηγορία για δημόσια βλάβη, κατηγορία την οποία απέρριψε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Μετά την εξέλιξη αυτή άρχισε ακροαματική διαδικασία στην οποία κατέθεσε η ίδια η 19χρονη, ενώ κλήθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης, μία φίλη της που βρισκόταν μαζί της στην Κύπρο, δύο εμπειρογνώμονες από την Βρετανία, ένας γλωσσολόγος και η ψυχίατρος που την παρακολουθούσε ενώ η κοπέλα βρισκόταν στην Κύπρο και ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Από πλευράς της Κατηγορούσας Αρχής κλήθηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας ένας αρχιαστυφύλακας που εργάζεται στο Δικανικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Δεδομένων του αρχηγείου Αστυνομίας, ένας Λοχίας που υπηρετεί στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, ένας αρχιαστυφύλακας που υπηρετεί στο ΤΑΕ Αμμοχώστου και ήταν μέλος της ανακριτικής ομάδας της υπόθεσης και μία Κοινωνική Λειτουργός που εργάζεται στο Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Αμμοχώστου.

Στις 12 Δεκεμβρίου έγιναν οι τελικές αγορεύσεις της συνηγόρου υπεράσπισης της 19χρονης και του εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου να ορίζει τη σημερινή ημέρα για ανακοίνωση της απόφασης του.

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΧωρίς ρεύμα περιοχές σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω βλάβης σε εναέρια γραμμή
Next Article Έκκληση για εξεύρεση δότη μυελού των οστών

Related Posts

62 Views

«Συνέλαβαν» Ελληνοκύπριο οι κατοχικές «αρχές» για «ρατσιστική επίθεση»

18/01/2024 Instrumental 62 Views
605 Views

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Αλεξούι για τον θάνατο του πατέρα του – Δείτε την ανάρτηση του

03/11/2023 Instrumental 605 Views
103 Views

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

11/10/2023 Instrumental 103 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025

Read More




Most Popular

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more