Site icon Hallocy

Έσκασε βόμβα: Κύπρια παρουσιάστρια διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks! Όλες οι λεπτομέρειες

Η Τζώρτζια Παναγή θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες παρουσιάστριες τς κυπριακής tv, καθώς είναι χρόνια στον χώρο των media με μεγάλη εμπειρία.
Ωστόσο, η ίδια το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα αφού δεν ανήκει στην οικογένεια κάποιου τηλεοπτικού σταθμού. Βέβαια, υπήρξαν μερικές φήμες πως η όμορφη παρουσιάστρια θα συμμετείχε στο φετινό Big Brother Όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο του chnews.com.cy, τo Big Brother αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, ανανεωμένο και υποσχόμενο πως θα προσφέρει ανάλογες συγκινήσεις του παρελθόντος.

Το ριάλιτι επανέρχεται μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ΣΚΑΙ, μετά από 20 χρόνια από την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του. Επίσης, πρόκειται να προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο όπου μέσα σε αυτές είναι και η Κύπρος.

Το γνωστό ριάλιτι αναμένεται να προβληθεί μέσω του SIGMA, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Διευθύνων Συμβούλους του καναλιού, Χρύσανθος Τσουρούλλης.
Έτσι, λοιπόν, προέκυψαν οι εν λόγω φήμες που ανέφεραν πως η Τζώρτζια Παναγή θα είναι μια από τις παίκτριες που θα λάβει μέρος προκειμένου να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Η Κύπρια παρουσιάστρια φαίνεται πως βρισκόταν σε συζητήσεις με διευθυντικό στέλεχος του καναλιού και εξέτασαν όλες τις παραμέτρους, ώστε να την δούμε εντός του ριάλιτι.

Όμως, όλα αυτά φαίνεται πως ήτα λόγια του… αέρα, καθώς η Τζώρτζια σε πρόσφατη παρουσία της στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου μίλησε αναλυτικά επί του θέματος, δίνοντας τέλος στις φήμες. Έτσι λοιπόν, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής της στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Βέβαια σήμερα προέκυψε ένα νέο σενάριο όπου αναφέρει ότι η Κύπρια παρουσιάστρια έχει δεχθεί πρόταση από το γνωστό τηλεπαιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks και μάλιστα φαίνεται πως έχει συμφωνήσει!

Έτσι λοιπόν, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών και την έναρξη του διαγωνισμού, θα δούμε την Τζώρτζια σε ρόλο διαγωνιζόμενης!

Για την ιστορία, το παιχνίδια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα 13 Ιανουαρίου μέσα από τις συχνότητες Sigma και ΣΚΑΙ.

Exit mobile version