Πέμπτη, 6 Αυγούστου

H Κρίστι Κρανά “καρφώνει” τις παίκτριες του GNTM: “Από διάφορα τηλεφωνήματα που είχα μου έλεγαν…”

Στη Μαρία Αντωνά και την κάμερα του Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Κρίστι Κρανά. Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή των παικτριών του GNTM στο bridal show που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

«Τις περίμενα λίγο καλύτερες. Πραγματικά η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που περιμέναμε όλοι. Και από διάφορα τηλεφωνήματα που είχα μου έλεγαν όλοι “μα αυτά τα κορίτσια είναι από το GNTM; Πως εκεί ήταν τόσο λαμπερές;”. Σαφώς υπάρχουν πολύ πιο ωραία κορίτσια από τα κορίτσια που είδαμε. Εγώ από αυτό το παιχνίδι ξεχώρισα δυο-τρία κορίτσια που αν διαχειριστούν σωστά τη δημοσιότητά τους μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα στον χώρο της μόδας» είπε αρχικά η Κρίστι Κρανά.

Η ίδια κατόπιν αναφέρθηκε στη συνάντησή της με την Άννα Μαρία, η οποία αποχώρησε από το πρακτορείο της, καθώς μετά τη νίκη της στο GNTM δεσμεύεται από το συμβόλαιό που υπέγραψε με άλλο πρακτορείο.

«Είδα την Άννα Μαρία την Παρασκευή. Ήρθε για να μιλήσουμε και μου εξήγησε πως δεν έχει κανένα παράπονο από μένα. Αλλά υπάρχει το συμβόλαιο που γίνεται από τα κορίτσια που πήραν τις πρώτες θέσεις και είναι για έναν χρόνο δεσμευμένη με το πρακτορείο Place στη Γερμανία. Το γερμανικό πρακτορείο δεν ήξερε πως η Άννα Μαρία έχει συμβόλαιο μαζί μου. Πρέπει τα πρακτορεία να έχουμε μια επικοινωνία και να μην παίρνει ο ένας το μοντέλο του άλλου. Εγώ έκανα κόπο να φτιάξω αυτό το μοντέλο. Όταν η Άννα Μαρία ήρθε σε μένα 15 χρονών ούτε να καθίσει δεν ήξερε. Μάλιστα μερικές δουλειές τις πλήρωνε και η ίδια. Δεν είναι ωραίο που το λέω» εξήγησε η Κρίστι Κρανά.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης