Τρίτη, Φεβρουάριος 25

Μέγκαν Μαρκλ: Πατέρας και αδερφός δεν κρύβουν την ενόχλησή τους προς το πρόσωπό της

Φανερά απογοητευμένος και πληγωμένος με την κόρη του εμφανίστηκε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ σε δηλώσεις που έκανε στο Channel 5.

«Αυτό δεν είναι το κορίτσι που μεγάλωσα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνταξιούχος σκηνοθέτης του Χόλιγουντ που πιστεύει πώς η κόρη του έχει απογοητεύσει το παλάτι και τη βασιλική οικογένεια.

Ο Τόμας Μαρκλ στη συνέχεια των δηλώσεών του ανέφερε: «Η κόρη μου πετάει το όνειρο κάθε κοριτσιού να γίνει πριγκίπισσα για τα χρήματα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έκανε κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Όταν παντρεύτηκαν πήραν έναν όρκο, να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας και να την εκπροσωπούν. Είναι ανοησία από μέρους τους αυτό που έκαναν. Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς και εκείνοι τον κατέστρεψαν. Είναι άθλιο και φθηνό αυτό που έκαναν. Η κόρη μου κατέστρεψε το όνειρο κάθε κοριτσιού που μια μέρα θέλει να γίνει πριγκίπισσα

Για το Megxit τοποθετήθηκε ωστόσο και ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ, Τομ λέγοντας: «Ο πατέρας μου θα ήθελε πριν πεθάνει να φωτογραφηθεί με την κόρη του, τον γαμπρό του και τον εγγονό του Άρτσι και η φωτογραφία τους να τοποθετηθεί σε ένα σημείο στο σαλόνι του σπιτιού του στο Μεξικό. Αν η αδερφή μου δεχτεί να το κάνει τότε θα είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος».

Ο Τομ Μαρκλ συνέχισε την επίθεση στην αδερφή του λέγοντας: «Συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχουμε. Ξεχνάει ότι ο πατέρας μας ήταν αυτός που πλήρωνε για τη μόρφωσή της, τα ρούχα της, τα αυτοκινήτά της, τους λογαριασμούς της, το ενοίκιό της. Τα βγάζουμε δύσκολα πέρα, ενώ εκείνη έχει βγάλει εκατομμύρια…».

Μέγκαν Μαρκλ: Πατέρας και αδερφός δεν κρύβουν την ενόχλησή τους προς το πρόσωπό της

Διαβάστε επίσης