Site icon Hallocy

Παύλος Βαρδινογιάννης σε Τζίνα Αλιμόνου – “Δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα”

Στη διάρκεια του δικαστηρίου, έγινε αναφορά για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της κυρίας Αλιμόνου, το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube, το οποίο μαζί με έναν ρόλο στην τηλεόραση θα μπορούσαν να της αποφέρουν έναν ικανοποιητικό μηνιαίο μισθό.

Και επίσημα ελεύθερο, αν και εκκρεμούν ακόμη τα όσα θα γίνουν με τη διατροφή για τα παιδιά, ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου. Έπειτα από ατελείωτες κόντρες, αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα, βγήκε το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, ο Παύλος Βαρδινογιάννης φέρεται να είπε στην πρώην σύζυγό του «Έχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα», προσπαθώντας να κατεβάσει το ποσό στα 7.000 ευρώ.

Η κόντρα της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη συνεχίζεται, αφού βρίσκονται σχεδόν κάθε εβδομάδα στις δικαστικές αίθουσες. Πριν από δύο εβδομάδες κοινοποιήθηκε η λύση του γάμου τους, ύστερα από 2,5 περίπου χρόνια δικαστικής διαμάχης, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά τη μηνιαία διατροφή και την κηδεμονία των παιδιών τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι δύο σύζυγοι εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους επί του γνωστού θέματος.

Exit mobile version