Site icon Hallocy

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτός είναι ο οριστικός αριθμός των νεκρών! Δεν είναι 5 αλλά…

Τραγωδία!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ! Ο οριστικός αριθμός των νεκρών δεν είναι 5 αλλά 9 τελικά από το δυστύχημα.

Όπως ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ η αστυνομία του Λος Άντζελες, οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν συνολικά εννέα, οκτώ επιβάτες και ο πιλότος.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας ήταν στο ελικόπτερο μαζί με την 13χρονη κόρη του, ενώ οι ταυτότητες των υπόλοιπων θυμάτων θα ανακοινωθούν επίσημα από την αστυνομία, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης, ο οποίος κατηγόρησε το ΤΜΖ για την διαρροή της είδησης.

«Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του ελικοπτέρου. Πρόκειται συνολικά για εννέα θύματα, οκτώ επιβάτες και ο πιλότος. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο αν δεν ολοκληρωθεί η έρευνα και πριν ο ιατροδικαστής να κάνει τη δουλειά του», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο σερίφης του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα.

«Είναι μεγάλη ασέβεια να μαθαίνεις πως το αγαπημένο σου πρόσωπο πέθανε από το TMZ», συνέχισε ο σερίφης. «Αυτό δεν ήταν σωστό, αλλά δεν θα αναφερθούμε τώρα σε αυτό. Θα περιμένουμε οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους», σημείωσε.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι απέδωσε φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ! Η κίνηση του στα social media που συγκλονίζει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε συνεργαστεί με τον Κόμπι Μπράιαντ. Στο άκουσμα του θανάτου του απέδωσε φόρο τιμής στα social media και συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, έκλεισε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ!

Ο Ελληνας άσος, εντελώς ξαφνικά, έκλεισε τους λογαριασμούς που έχει σε twitter και Instagram, κάτι που όλοι το συνδύασαν φυσικά με την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Ο πρώην άσος των Λέικερς, το καλοκαίρι του 2018 δούλεψε μαζί με τον Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τον να αναπτύξει το παιχνίδι του.

Ο Γιάννης μιλούσε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν και όπως φαίνεται η ξαφνική απώλεια του Black Mamba, τον έχει συγκλονίσει. Οι Αμερικανοί θεωρούν βέβαιο πως η κίνησή του αυτή έγινε γι’ αυτόν τον λόγο, κυρίως για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο θαύμαζε υπερβολικά.

Τον θεωρούσε μέντορά του στον κόσμο του NBA και ο θάνατός του ήταν κάτι ξαφνικό που έχει συγκλονίσει τους πάντες και προφανώς και τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο.

 

Exit mobile version