Τρίτη, 14 Ιουλίου

Κόμπι Μπράιαντ: Λύγισαν όλοι στο τελευταίο αντίο των Λέικερς! Τα κλάματα του ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Δείτε τα βίντεο!

Θλίψη προκάλεσε το τελευταίο αντίο που ετοίμασαν οι Λέικερς στον σταρ του NBA Κόμπι Μπράιαντ. Όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο λύγισαν και δεν άντεξαν με τον πολύ καλό του φίλο ΛεΜπρόν Τζέιμς να ξεσπάει και αυτός σε κλάματα για τον αδικοχαμένο σταρ.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο Staples Center για τους Λέικερς, από την ημέρα που έφυγε ο Κόμπι Μπράιαντ και όπως ήταν φυσικό όλοι «λύγισαν». Στο Λος Άντζελες Λέικερς – Πόρτλαντ Μπλέιζερς ο κόσμος αλλά και η ομάδα είπαν το δικό τους, ξεχωριστό, αντίο στον ένα και μοναδικό Κόμπι Μπράιαντ.

Τα φώτα έσβησαν και μέσα σε μια ατμόσφαιρα που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τιμήθηκε η μνήμη του Μπράιαν αλλά και της κορούλας του Τζιάνα.

Όπως έγινε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΝΒΑ και στο ματς των Λέικερς με τους Μπλέιζερς είχαμε παράβαση 24″ και 8″ στη μνήμη του Κόμπι. Πρώτα οι Λέικερς έκαναν 24″ και στη συνέχεια οι Μπλέιζερς 8″, συμβολίζοντας τα δύο νούμερα που φόρεσε στην καριέρα του ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ξέσπασε σε κλάματα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Ο μεγάλος ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέσπασε σε κλάματα στον αποχαιρετισμό του φίλου του. «Είχα ετοιμάσει έναν λόγο, αλλά τα πετάω όλα και θα τα πω όπως βγαίνουν από την καρδιά μου. Απόψε γιορτάζουμε το παιδί που ήρθε εδώ στα 18 του, αποσύρθηκε στα 38 του και έγινε ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Στα λόγια του Κόμπι… Mamba Out. Αλλά στα δικά μας, δεν θα σε ξεχάσουμε, θα ζεις αδελφέ μου»».

 

Διαβάστε επίσης