Site icon Hallocy

Ο Ανδρέας έκανε ερωτική εξομολόγηση on air στη τη Σιμώνη Χριστοδούλου!

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά και παραδέχτηκε τον έρωτά του για τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

Σε αποκαλύψεις για το μέλλον του προχώρησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της σειράς «8 Λέξεις» Ανδρέας Γεωργίου, που προβάλλεται από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και μίλησε εφ’ όλης της ύλης. Αρχικά αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην πασίγνωστη αμερικανική σειρά «Τόλμη και Γοητεία», δηλώνοντας ευχαριστημένος από την εμπειρία αλλά και όσα συνάντησε εκεί, όσον αφορά τον επαγγελματισμό που διακρίνει τους συναδέλφους τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις», αποκαλύπτοντας ότι αναμένεται να μπουν και νέοι ηθοποιοί, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της σειράς, αλλά και την κορύφωσή της. Παράλληλα, εξήγησε γιατί δεν προχώρησε φέτος και η δεύτερη σειρά που είχε στα σκαριά, σε συνεργασία με το κανάλι.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους στο «Καλό Μεσημεράκι», ο παρουσιαστής ρώτησε ευθέως τον Ανδρέα Γεωργίου κι εκείνος απάντησε!

«Θα το πω μία, και μια που το είπα και μία που τελείωσε. Είναι ο άνθρωπός μου! Eίμαι πολύ ερωτευμένος. Είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου, κι επειδή μας βλέπει κιόλας θα της στείλω ένα φιλάκι», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε… ύπουλα από τον Νίκο Μουτσινά.

Μάλιστα, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά, αλλά είναι κάτι που φαντάζεται πιο μετά, παρόλο που είναι 37 χρόνων.

Δείτε το απόσπασμα με τα όσα είπε…

 

Exit mobile version