Τρίτη, Απρίλιος 7

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός τραγουδιστής

Κορυφαίος στο είδος του!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση πως γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 64 ετών. Ο σπουδαίος κιθαρίστας και ιδρυτής των Gang of Four, που επηρέασαν βαθιά με τον ήχο τους κορυφαίους μουσικούς και έφυγε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο λόγος για τον Άντι Γκιλ. Ο σπουδαίος κιθαρίστας και ιδρυτής των Gang of Four, που επηρέασαν βαθιά με τον ήχο τους κορυφαίους μουσικούς και διάσημα συγκροτήματα όπως ο Κέρτ Κομπέιν, οι REM και οι Red Hot Chlli Peppers, “έφυγε” το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του.

τραγουδιστής θάνατος

Τόσο ο Κέρτ Κομπέιν των Νιρβάνα όσο και ο Μάικλ Στάιπ των REM είχαν παραδεχτεί, και μάλιστα δημοσίως, πως …έκλεψαν πολλά μουσικά στοιχεία από τους Gang of Four ενώ και οι Red Hot Chili Peppers, τούς είχαν χαρακτηρίσει ως την μοναδική μπάντα με την οποία σχετίζονταν μουσικά.

Όλες οι παραπάνω δηλώσεις, από τόσο σημαντικούς μουσικούς, αποδεικνύουν περίτρανα την πρωτοποριακή συμβολή τους και την καθοριστική επίδρασή τους στην εξέλιξη της της ποστ – πανκ σκηνής.

Πριν από λίγους μήνες, τoν Σεπτέμβριο του 2019, ο Άντι Γκιλ είχε ξεσηκώσει τους Έλληνες φανς του με το δυναμικό λάιβ που έκανε με τους Gang of Four,, στη σκηνή του Gagarin.

Διαβάστε επίσης