Site icon Hallocy

Κρατά κλειστό το στόμα ο Ρούντολφ… Ξανά στο Αλεξούι οι ανακριτές και αποφασίζουν για ανανέωση ή καταχώρηση

Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του «Γλύκα» οι ανακριτές – Είδαν Ρούντολφ την Κυριακή… βλέπουν ξανά και Αλεξούι – Σημαντικά στοιχεία ενώπιον τους σε σχέση με την υπόθεση

Με σημαντικά στοιχεία στα χέρια τους, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνούν την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του Παναγιώτη Παναγιώτου «Γλύκα» μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, βλέπουν ξανά εντός της ημέρας τον Αλέξη Μαυρομιχάλη και ακολούθως αποφασίζουν τα επόμενα βήματα.

Χθες ανέκριναν ξανά τον Ντίντι Ρούντολφ, ο οποίος όπως πληροφορείται η Cyprus Times δεν άνοιξε το στόμα του, παρά μόνο για να αναφέρει πως ότι έχει να πει θα το πει στο Δικαστήριο.

Εντός της ημέρας, οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να παρακαθίσουν σε σύσκεψη ώστε να αποφασίσουν κατά πόσον την Τετάρτη οπότε και εκπνέει το διάταγμα κράτησης Μαυρομιχάλη-Ρούντολφ, θα ζητήσουν ανανέωση της κράτησης τους ή θα προχωρήσουν με καταχώρηση της υπόθεσης. Πάντως τις τελευταίες ώρες φτάνουν ενώπιον των ανακριτών αρκετά στοιχεία σε σχέση με την υπόθεση, γεγονός που δεν αποκλείεται να καθορίσει τα επόμενα τους βήματα.

Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στα χέρια τους βίντεο το οποίο αξιολογείται ως καθοριστικής σημασίας για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς σε αυτό καταγράφονται οι κινήσεις του Ρούντολφ στην περιοχή οπού διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου κατά του «Γλύκα» πριν από δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, στο βίντεο καταγράφεται ο Ρούντολφ να κινείται ύποπτα στην περιοχή όπου διαπράχθηκε η εγκληματική ενέργεια και να παρακολουθεί τη συγκεκριμένη πολυκατοικία για αρκετή μάλιστα ώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως ακούστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου οδηγήθηκαν την Τρίτη Αλέξης Μαυρομιχάλης και Ντίντι Ρούντολφ σε μια μακρά διαδικασία για την προσωποκράτηση τους, ο «Γλύκας» έδειξε τον Ρούντολφ ως τον δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον του τον Νοέμβριο του 2017, ενώ δεύτερο πρόσωπο -το οποίο επικαλέστηκε στην κατάθεση του- έδειξε το «Αλεξούι» ως ηθικό αυτουργό της εγκληματικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε το πρόσωπο αυτό, ο Μαυρομιχάλης συνοδευόμενος από τον Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως «Σήφης» που εκτίει ποινή φυλάκισης στα κατεχόμενα και καταζητείται από τις αρχές της Δημοκρατίας, τον προσέγγισαν για να δολοφονήσει τον 42χρονο, χωρίς όμως να αποδεχτεί.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, η βαλλιστική εξέταση που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές δεν κατέδειξε, όπως πληροφορούμαστε, σύνδεση των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στις δύο εγκληματικές ενέργειες κατά «Γλύκα» και Νίκου Ροδοθέου στη Λευκωσία τον Νοέμβριο του 2017 και 2018 αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούντολφ είχε συλληφθεί και κρατείτο ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές αφού φέρεται ως το πρόσωπο που το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου 2018 πυροβόλησε εναντίον του οχήματος του Νίκου Ροδοθέου. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και ο Σήφης -που εκτίει ποινή φυλάκισης στα κατεχόμενα- αφού υποδείχθηκε από μάρτυρα ως ο ηθικός αυτουργός της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του Ροδοθέου.

cyprustimes.com

Exit mobile version