Παρασκευή, Απρίλιος 3

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι – Ο καρκίνος επέστρεψε

Ο καρκίνος επέστρεψε για την Σάνεν Ντόχερτι, τρία χρόνια αφότου είχε δώσει μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η διάσημη ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills, 90210» εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning America» και μοιράστηκε την άσχημη είδηση για την υγεία της. Να σημειωθεί πως η Σάνεν Ντόχερτι είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Και τώρα αποκάλυψε πως έμαθε ότι ο καρκίνος είχε επανέλθει σε επιθετική μορφή στις αρχές του περασμένου έτους αλλά δεν το γνωστοποίησε. Αναγκάστηκε όμως να το κάνει τώρα, λίγο πριν την δημοσίευση των δικαστικών εγγράφων που αποτελούν μέρος της δίκης της εναντίον της ασφαλιστικής εταιρείας State Farm για ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι της από μια πυρκαγιά το 2018.

«Θα γίνει γνωστό. Είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων πως βρίσκομαι στο στάδιο 4 του καρκίνου. Ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ» είπε και πρόσθεσε: «Είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι πολύ φοβισμένη» ενώ τόνισε ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο να το πει στην μητέρα της αλλά και στον σύζυγό της, τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο. «Η μαμά μου είναι απίστευτα θαρραλέα. Έτσι είναι και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ γι’ αυτόν» είπε η Σάνεν Ντόχερτι.

Το σπίτι της Σάνεν Ντόχερτι υπέστη μεγάλες ζημιές στην φωτιά του Γούλσελεϊ και λέει ότι μήνυσε την εταιρεία State Farm για να αποκαταστήσει κάποιες από τις ζημιές, κάτι που ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχει κάνει ποτέ. Η εταιρεία από την πλευρά της, λέει ότι έχει καταβάλει 1,1 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η ηθοποιός πιστεύει ότι δικαιούται περισσότερα. Τα έγγραφα που αποτελούν μέρος μιας δίκης στην οποία αποκαλύπτεται και ο καρκίνος και ήταν κάτι που θα γίνει γνωστό αυτή την εβδομάδα.

Η Σάνεν Ντόχερτι, είπε πως ήθελε να είναι αυτή που θα ανακοινώσει την είδηση. «Θα ήθελα να το ακούσουν οι άνθρωποι από μένα. Δεν θέλω να ακουστεί διαφορετικά ένα δικαστικό έγγραφο. Θέλω να είναι πραγματικό». Τόνισε επίσης πως η δίκη ήταν μια εξαντλητική διαδικασία. «Το σπίτι μου υπέστη σοβαρές ζημιές. Έμπαινες μέσα και έβλεπες μόνο καπνό. Δοκίμασα τα πάντα, επικοινώνησα με την ασφαλιστική μου εταιρεία, προσπάθησα να διεκδικήσω αποζημίωση. Έφτασα στο δικαστήριο και το αποτέλεσμα ήταν μία από τις πιο τρομακτικές διαδικασίες που έχω περάσει» ανέφερε.

Τι δήλωσε η Σάνεν Ντόχερτι για το «Beverly Hills,90210» και τον Λουκ Πέρι
Είπε επίσης πως ένιωσε ότι έπρεπε να επιστρέψει στο remake της σειράς «Beverly Hills 90210» μετά τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι. Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο σταδίου 4 όταν πέθανε ο Λουκ Πέρι από εγκεφαλικό τον περασμένο Φεβρουάριο. Όπως είπε στην συνέντευξή της: «Γιατί δεν ήμουν εγώ; Ήταν τόσο περίεργο να έχω διαγνωστεί με καρκίνο και κάποιος που έδειχνε τόσο υγιής να φεύγει πρώτος. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να τον τιμήσω ήταν να συμμετάσχω στην σειρά. Νομίζω πως ακόμη δεν έχω κάνει πολλά» είπε και πρόσθεσε πως ήθελε να αποδείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο 4ου σταδίου «πρέπει να τα βγάλουν κάπως πέρα οικονομικά στην ζωή».

 

Διαβάστε επίσης