Κυριακή, Μάρτιος 29

«Έσκασε» η ημερομηνία της κηδείας του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης το Τζιάνα

Πότε θα πει η οικογένεια τους το τελευταίο «αντίο»;

Στην δημοσιότητα ήρθε η ημερομηνία της κηδείας το Κόμπι Μπράιαντ και της Τζιάνα. Θα γίνει επιμνημόσυνη τελετή αφιερωμένη σε όλους όσους έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα με το ελικόπτερο.Έσκασε στα ΜΜΕ.

Η ημερομηνία που επέλεξε η οικογένεια του κορυφαίου παίκτη του NBA δεν είναι τυχαία, καθώς ήταν το νούμερο της φανέλας που έπαιζε χρόνια. Μάλιστα, τυχαίο δεν είναι ούτε το σημείο που οικογένεια, φίλοι, συμπαίκτες και θαυμαστές θα πουν το δικό του «αντίο».,

Συγκεκριμένα, η κηδεία και η επιμνημόσυνη τελετή αφιερωμένη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο «Staples Center». Ο Κόμπι Μπράιαντ, έκανε καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2. Όπως είναι γνωστό, οι ημερομηνίες στις ΗΠΑ γράφονται διαφορετικά από ότι στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, η 24η Φεβρουαρίου γράφεται 02/24/2020.

Την είδηση έδωσαν στην δημοσιότητα τα αμερικανικά ΜΜΕ, ωστόσο δεν την έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, ούτε η διοίκηση των Λέϊκερς, ούτε ο δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης, Ερικ Γκαρτσέτι.

 

Διαβάστε επίσης