Site icon Hallocy

Φωτογραφία-ντοκουμέντο για τον Κόμπι Μπράιαντ – Τι δείχνει λίγο πριν τη συντριβή ελικοπτέρου

Η τελευταία φωτογραφία πριν την πτώση του ελικοπτέρου!

Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο μόλις κυκλοφόρησε και έχει μεγάλη σημασία για την υπόθεση με τον Κόμπι Μπράιαντ! Αυτό που δείχνει λίγο πριν τη συντριβή ελικοπτέρου προκαλεί ανατριχίλα και έχει ήδη γίνει viral! Δείτε την και θα καταλάβετε!

Πιο συγκεκριμένα, φωτογραφία από το ελικόπτερο που πετούσε μαζί με τη 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλους επτά άνθρωποι, το οποίο συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αρχή που διερευνά τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος (National Transportation Safety Board).

Στη φωτογραφία φαίνεται το ελικόπτερο να πετά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη. Είναι μάλιστα η τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν τον θάνατό του. Η έκθεση, δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής και οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης βασιζόμενοι στο ότι στην περιοχή της συντριβής βρήκαν ένα κομμένο κλαδί δέντρου.Διαβάστε και τι άλλο αναφέρεται στην έκθεση, όπως το γράψαμε χτες και δείτε την φωτογραφία:

Exit mobile version