Πέμπτη, 9 Ιουλίου

Ανατριχιάζει ανάρτηση για τον Κώστα Βουτσά: “Δεν θέλω να φύγεις βρε Κώστα! Αν φύγεις, τι θα μείνει πια;”

Ο Κώστας Βουτσάς συνεχίζει να νοσηλεύεται σε καταστολή διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν, με λοίμωξη αναπνευστικού.

Η υγεία του 88χρονου ηθοποιού έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και στους αμέτρητους θαυμαστές του.

Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα, που μέσα από τα social media προσεύχονται για να πάνε όλα καλά.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε ένα κείμενο για τον Κώστα Βουτσά, που συγκινεί.

«Δεν θέλω να φύγεις βρε Κώστα. Μου λένε ότι τώρα, στο νοσοκομείο, είσαι με σοβαρό πρόβλημα. Αλλά -και συγγνώμη που μιλάω για τον εαυτό μου- δεν ΘΕΛΩ να φύγεις. Κανείς μας δεν θέλει. Έχουν φύγει όλοι πια. Όλοι κι όλες. Ένας- ένας, μία-μία. Τις προάλλες και η Έρρικα. Με συνδέεις με όλο μου το παρελθόν, όλο μου το παρόν, όλες μου τις μνήμες. Σε χρειάζομαι. Σε χρειαζόμαστε. Αφού ξέρω πόσο σκληρό καρύδι είσαι, το έχεις αποδείξει με τα νιάτα που κουβαλάς και τη δίψα σου για ζωή. Είσαι το παράδειγμα της ζωής. Αν φύγεις, τι θα μείνει πια; Τι θα είμαστε, τι άλλο από φτωχοί;», έγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας συνοδεύοντας μερικές φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης