Site icon Hallocy

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks “καρφώνει” τον Κουδουνάρη: ” Είχαμε τσακωθεί και είχα αποχωρήσει από το στούντιο”

Ποια έκανε αυτά τα σχόλια;

Μια παίκτρια του περσινού My Style Rocks “καρφώνει” τον Στέλιο Κουδουνάρη λέγοντας πως “είχαν τσακωθεί και εκείνη είχε αποχωρήσει από το στούντιο”. Ποια έκανε αυτή την δήλωση για τον κριτή που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας;

Ο λόγος για την Εύα Μπάση που συμμετείχε στον περσινό κύκλο και αποκάλυψε πως όπως ακριβώς συνέβη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη φέτος έτσι είχε συμβεί και με εκείνη πέρυσι.

“Είχε συμβεί και πέρσι το ίδιο σκηνικό που συνέβη και φέτος με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Απλά δεν είχα βγει να το πω. Είχαμε τσακωθεί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και είχα φύγει από το στούντιο. Πήραμε το χρόνο μας, βάλαμε τα ωραία μας χαμόγελα και ξαναβγήκαμε στο στούντιο”.

Ποια ήταν, όμως, η σχέση με την περσινή παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; “Ανάμεσα σε μένα και την Κωνσταντίνα οι ατάκες πηγαινοερχόντουσαν. Μόνο μαζί μου συνέβαινε αυτό, με τις άλλες κοπέλες δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη” απάντησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

“Η περσινή κριτική επιτροπή ήταν πιο σκληρή και πιο ειρωνική απέναντι μας. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος υπάρχουν ισορροπίες” πρόσθεσε.

 

Exit mobile version