Site icon Hallocy

Στο Δικαστήριο Κωνσταντίνου-Μασιάς. Αποκαλύπτουν στοιχεία και μαρτυρίες… Άρουν τηλεπικοινωνιακά δεδομένα

Ενώπιον Δικαστηρίου Κωνσταντίνου-Μασιάς – Άνοιξε εκ νέου ο ασκός του Αιόλου για το κυπριακό ποδόσφαιρο – Παρουσιάζουν ενώπιον Δικαστηρίου τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές – Δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες συλλήψεις

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με αίτημα της Αστυνομία για 8ήμερη κράτηση τους, οδηγουνται ο διαιτητής Αντρέας Κωνσταντίνου και ο πρώην διαιτητής και Πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Νάπας Δημήτρης Μασιάς για τη νέα υπόθεση που αφορά χειραγώγηση αγώνα.

Οι δύο συνελήφθηκαν για αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Γεγονότων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, ο Αντρέας Κωνσταντίνου που ήταν ο διαιτητής που διαιτήτευσε το αγώνα Οθέλλος-Αγία Νάπα και ο Δημήτρης Μασιάς που είναι ο Πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Νάπας, συνελήφθησαν μετά την εξασφάλιση μαρτυρίας από την Αστυνομία που τους εμπλέκει στην υπόθεση χειραγώγηση αγώνα.

Συγκεκριμένα, μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές και που αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου, αναφέρουν ότι ο παράγοντας προσέγγισε διαιτητή και ποδοσφαιριστές της ομάδας του Οθέλλου, με τους οποίους φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικώς πριν από το παιχνίδι, ζητώντας τους να έχουν μειωμένη απόδοση.

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε ότι στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης θα γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Στην υπόθεση αναμένεται ντόμινο εξελίξεων, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις.

cyprustimes.com

Exit mobile version