Κυριακή, 25 Ιουλίου

Το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του: “Πέθαναν ακαριαία από…”

Το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, μετά το δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους μαζί με άλλους επτά ανθρώπους, έφερε στη δημοσιότητα το FOX11.

«Διαμπερές τραύμα» είναι λοιπόν η επίσημη αιτία θανάτου τους. Σύμφωνα με το έγγραφο η επίσημη αιτία θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ ήταν τραύμα από αμβλύ όργανο. Οι ιατροδικαστές σημείωσαν παράλληλα ότι η χρονική απόσταση ανάμεσα στο χτύπημα και τον θάνατο ήταν μικρή.

«Ο αθλητής και παραγωγός, Κόμπι Μπράιαντ απεβίωσε καθώς είχε υποστεί διαμπερές τραύμα, με την ώρα θανάτου να απέχει ελάχιστα από αυτήν της σύγκρουσης» αναγράφεται χαρακτηριστικά στο πιστοποιητικό ως επίσημη αιτία θανάτου.

Κάτι αντίστοιχο αναγράφεται και για την 13χρονη Τζιάνα. Αναφέρεται ακόμη πως οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο της Κορόνα Ντελ Μαρ στην Καλιφόρνια και από εκεί στο Νεκροταφείο Πασίφικ Βιου, το οποίο έκανε και τις απαραίτητες ετοιμασίες για τις κηδείες.

Θυμίζουμε πως στις 24 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο δημόσιο μνημόσυνο, που θα πραγματοποιηθεί στο Staples Center, έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς. Εκεί χιλιάδες κόσμος να αναμένεται να δώσει το “παρών” και να αποχαιρετήσει το ίνδαλμά του.

Διαβάστε επίσης