Site icon Hallocy

Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε παραλία στην Πάτρα – Ομολόγησε η μητέρα

Μια 27χρονη Ελληνίδα είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλαζ της Πάτρας.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, φέρεται να ομολόγησε πως άφησε το μωρό στην παραλία, το οποίο γεννήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο μαιευτήριο δημόσιου νοσοκομείου στην Πάτρα.

Η μητέρα πήρε εξιτήριο την Τρίτη και έφυγε από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό της.

Το νεκρό βρέφος εντόπισαν στην πλαζ πολίτες που διέρχονταν από το σημείο. Αμέσως μετά ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στην περιοχή, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Λιμενικό.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, γέννησε πριν από δύο ημέρες με καισαρική.

«Το βράδυ της Τρίτης πήρα το μωρό και έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να μου δώσουν εξιτήριο οι γιατροί. Περιπλανήθηκα για ώρες στην παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη της παραλίας» είπε η 27χρονη.

Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι όπου ζει με τη μητέρα της, ώσπου την εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Ο συνήγορος της γυναίκας, Γιάννης Αποστολόπουλος, ήρθε σε επικοινωνία με την 27χρονη μητέρα, η οποία «είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση»​​​​​.

Όπως είπε η ίδια στον συνήγορό της, γέννησε μόνη της, χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού προσώπου, καθώς δεν γνώριζε κανείς ότι η κοπέλα ήταν έγκυος.

Exit mobile version