Κυριακή, Μάρτιος 29

Έκανε unfollow την Φαίη Σκορδά μετά την αποκάλυψη της νέας της σχέσης Τι συνέβη;

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η αποκάλυψη της νέας σχέσης της Φαίης Σκορδά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο, ένα πρόσωπο δεν φαίνεται πως χάρηκε ιδιαίτερα με την αποκάλυψη αυτή και την έκανε unfollow στο Instagram.

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες με το σύντροφο της και η είδηση πως είναι και πάλι ερωτευμένη «έσκασαν» από ανταγωνιστικό περιοδικό του ομίλου όπου βρίσκεται η παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να «δώσει» όπως φαίνεται την αποκλειστικότητα στον Άρη Καβατζίκη με τον οποίο είναι φίλοι και στενοί συνεργάτες, καθώς βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της και όχι στον Νίκο Γεωργιάδη.

Φαίη Σκορδά Άρης Καβατζίκης

Όπως αναφέρει το «The press room» η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή «Μεσημέρι yes» αποκάλυψε πως ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού του ομίλου ΑΝΤ1 έκανε unfollow τη Φαίη Σκορδά στο Instagram.

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια με το σύντροφο της είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί. Μάλιστα έχει γνωρίσει και την μητέρα του και έχουν βγάλει φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης