Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει την σημερινή ημέρα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου;. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ
Συνήθως είστε πολύ γενναιόδωροι – αλλά σήμερα έχετε την τάση να γίνεστε εγωιστές!

ΤΑΥΡΟΣ
Υποχωρήστε – δεν είναι κακό να γίνεται αυτό καμιά φορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διαίσθησή σας είναι άπαιχτη σήμερα και τα άστρα ευνοούν τα νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ
Bγείτε έξω και κάντε μερικές καινούργιες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ένστικτό σας θα σας πει αν πρέπει να προχωρήσετε ή όχι σε μια συνεργασία!

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα σας φαίνεται πιο ελκυστικό να αράξετε σπίτι παρά να βγείτε έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σας κάνει καλό να είστε μαζί με άλλους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή πάρτε το βιβλίο σας και κατευθυνθείτε στο κοντινότερο καφέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επισκεφθείτε μια ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής ή παρακολουθήστε μια διάλεξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Μπορεί όμως να αισθάνεστε ότι δεν τα ελέγχετε εντελώς.

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας τώρα αν σταματήσετε να τα κρύβετε όλα κάτω από το χαλί.

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια
Κριός

Ναι τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να τα οραματίζεστε και να καλλιεργείτε τη διάθεσή σας, με την πεποίθηση πως θα τα καταφέρετε πως θα τα κατακτήσετε. Εάν ο έρωτας για σας είναι έμπνευση, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τύχη σας που σύντομα θα διαπιστώσετε ότι είναι με το μέρος σας. Βέβαια, ίσως να μπείτε στον πειρασμό, να θέλετε ή να κλέψετε μια ψυχή από μια άλλη σχέση, ή να θέλετε να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο της δικής σας σχέση, για να βρείτε μια παράλληλη άλλη αγκαλιά. Ο έρωτας έχει άλλους νόμους και αρχές. Μην τις ψάχνετε με τη λογική σας.

Ταύρος

Με κλειστή διάθεση και την πρόθεση να μείνετε στο σπίτι σήμερα, θα διέπεστε από μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Όμως να γνωρίζετε ότι έτσι μπορεί να χάσετε την ευκαιρία μέσα από μια φιλική συντροφιά να κάνετε μία super ερωτική γνωριμία, αφού φαίνεται ότι κάποιος φίλος σας, έχει βάλει σκοπό να σας φέρει σε επαφή, με ένα πρόσωπο που θα έχει ενδιαφέρον ιδιαίτερο. Αυτό μάλιστα ισχύει ακόμα και για σας που βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση. Από την άλλη μεριά σήμερα, μπορεί να κάνετε και μία επαφή μέσα από το διαδίκτυο. Μια επικοινωνία με ερωτική χροιά. Δοκιμάστε το…

Δίδυμοι

Αν υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας, που σας κάνει να καλλιεργείτε αισθήματα μέσα σας, πριν κάνετε το επόμενο βήμα που θα πολιορκήσει την καρδιά του, καλό θα ήταν να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη, για την περίπτωση αυτή. Έτσι διερευνήστε το περιβάλλον του και πάρτε διακριτικά πληροφορίες μάθετε πως κινείται πως σκέφτεται πως φέρεται, γιατί πολλές είναι οι περιπτώσεις που αποδεικνύουν πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Όταν μπει μπροστά μας ο πόθος και ο έρωτας, δεν μπορούμε να έχουμε αντικειμενική εικόνα και συχνά υπέρ εκτιμούμε το αντικείμενο του πόθου μας.

Καρκίνος

Φαίνεται πως ξεκινάει για εσάς ένα καινούργιο ερωτικό ταξιδάκι. Μία περιπέτεια που θα σας ξεσηκώσει θα σας συναρπάσει και θα σας δώσει έμπνευση να αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά, ότι σας φέρνει η καθημερινότητα. Όλα αυτά προϋποθέτουν να αφεθείτε, πράγμα που προς το παρόν δεν το έχετε στις προθέσεις σας. Εάν πάντως είστε μόνοι και ασυνόδευτοι ερωτικά το διάστημα αυτή, η τύχη σας χαμογελά, αρκεί το ίδιο να της γνέψετε κι εσείς. Σας λείπει η ερωτική έμπνευση, παραδεχτείτε το. Κι όμως υπάρχει για σας ο άνθρωπος εκείνος που θα ξυπνήσει μέσα σας τον πόθο αλλά και το πάθος.

Λέων

Τις ημέρες αυτές εξετάζετε κάποιες νέες γνωριμίες που έχουν μπει στη ζωή σας, στο κατά πόσο μπορεί να υπάρχει η προοπτική να έρθετε πιο κοντά, ακόμα και ερωτικά. Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει ένα άτομο, που με την εξυπνάδα την εξωστρέφεια που κινείται θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Κάπου εκεί όμως μπορεί να κρύβεται και μια παγίδα που σας βάζει ο έρωτας. Θα σας προκαλέσει μάλιστα με απίθανους τρόπους και θα προσπαθήσει να κάμψει τις αντιστάσεις σας. Αυτό ισχύει για όλους τους Λέοντες, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε αδέσμευτοι στο τώρα.

Παρθένος

Ένα ζήτημα που αφορά το χώρο του σπιτιού ως προς τη λειτουργικότητά του, ίσως σήμερα που κανονικά θα θέλατε να ξεκουραστείτε, απαιτήσει περισσότερο χρόνο για να επιλυθεί. Ζητήστε τη βοήθεια από φίλους για να το επιλύσετε και το ερωτικό στοιχείο εδώ, κρύβεται στην προθυμία κάποιου να το κάνει ανιδιοτελώς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθει για βοήθεια στη φωλιά σας και να παραμείνει ισόβιος θαυμαστής σας. Ο έρωτας βλέπετε μπορεί να εκδηλωθεί ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένατε και να ξέρετε πως το διάστημα αυτό, σκοπεύει να σας αιφνιδιάσει. Γιατί όχι τελικά !!!

Ζυγός

Σήμερα σε μια μέρα περισσότερο χαλαρή, ίσως θα ήταν καλό να τακτοποιήσετε ορισμένα πράγματα που αφορούν το χώρο του σπιτιού αλλά και τον προσωπικό σας χώρο, τη φωλιά σας. Κάντε τη πιο ζεστή, πιο θελκτική, γιατί που ξέρετε, μπορεί σύντομα να φιλοξενήσει τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Εάν πάλι βρίσκεστε ήδη δεσμευμένοι, επίσημα ή ανεπίσημα, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να αποφασίσετε με τον άνθρωπό σας να κάνετε το επόμενο βήμα. Είτε να συγκατοικήσετε, είτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να αποφασίσετε για έναν απόγονο ή ότι πιστεύετε εσείς καλύτερο.

Σκορπιός

Η ημέρα σήμερα θα σας δώσει τους λόγους που θα σας φτιάξουν περισσότερο τη διάθεση αλλά και τη πρόθεση να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα σας πλαίσια και να φανείτε περισσότερο εξωστρεφείς από όσο συνηθίζετε. Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάποιες στιγμές να έρθει στο μυαλό σας, η εικόνα του ανθρώπου που κάνει το μυαλό και την καρδιά σας να χτυπάει ερωτικά. Εάν υπάρχει ένα τέτοιο πλάσμα στη ζωή σας, γίνετε πιο τολμηροί και αποφασιστικοί, γιατί μαζί του, σίγουρα η ατμόσφαιρα μόνο ερωτικά θα μπορούσε να είναι. Διεκδικείστε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Δείτε το.

Τοξότης

Θα σας δοθεί μια ευκαιρία για ένα άνοιγμα στη ζωή σας, που είτε θα αφορά την επαγγελματική σας ζωή, είτε την προσωπική. Στη δεύτερη μάλιστα περίπτωση, φαίνεται ότι μπαίνει στη ζωή σας μία σχέση με ένα άτομο, που ενώ θα ξεκινήσει φιλικά, υπάρχουν όλες οι προοπτικές να καταλήξει σε έναν μεγάλο θυελλώδη έρωτα. Θα το αντέχατε αυτό; Κι όμως σίγουρα σας αξίζει να το ζήσετε και να παρασυρθείτε στο ταξίδι του. Μην καταπιέζετε λοιπόν πόθους και συναισθήματα και αφεθείτε στο καραβάκι του έρωτα. Σας περιμένουν μεγάλα ταξίδια γεμάτα αγάπη αγκαλιές και ζεστασιά. Γιατί όχι;

Αιγόκερως

Ο έρωτας βάζει σκοπό του, να σας τραβήξει το ενδιαφέρον θέλοντας και μη. Εάν στο μυαλό και στην καρδιά σας, υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλετε να γίνει δικός σας, θα χρειαστεί να φανείτε απέναντί του, σίγουρα λιγότερο απόλυτοι και παρορμητικοί και περισσότερο έντεχνοι και διπλωματικοί, για να κάμψετε τις αντιστάσεις του. Από την άλλη μεριά, εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να θελήσετε να κοιτάξετε έστω και κλεφτά, έξω από το παράθυρο της σχέσης σας. Μπαίνει λοιπόν ο πειρασμός μέσα σας. Σας προκαλεί και εσείς δεν του αντιστέκεστε.

Υδροχόος

Τις ημέρες αυτές, ίσως να διαπιστώσετε το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου, κατά πάσα πιθανότητα από τους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε. Θα τον διακρίνετε από τον τρόπο που προθυμοποιείται στο να προωθήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Να σας ανοίγει πόρτες που να αφορούν την εξέλιξή σας. Ίσως πίσω από αυτή του την πρόθεση, να σκοπεύει να βρει ένα χώρο στην καρδιά σας. Προσέξτε όμως να μην του δώσετε το δικαίωμα να πιστεύει πως το μπορεί εάν εσείς δεν αισθάνεστε κάτι ανάλογο ή είστε ήδη σε μία άλλη μόνιμη σχέση και δεν τον θέλετε. Ισορροπείστε το.

Ιχθύς

Θα μπορέσετε από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, να βγάλετε τη ρουτίνα από την ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, τώρα θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θα σας δοθεί η ευκαιρία, να εντάξετε στο κοινό πρόγραμμα με το σύντροφό σας, νέες συνήθειες και δραστηριότητες. Εάν είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, φαίνεται ότι μέσα από μια φιλική συντροφιά, μια καινούργια δραστηριότητα, θα κάνετε μια γνωριμία με έναν υπέροχο άνθρωπο. Θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κοινά σημεία σκέψης και κάπου εδώ ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.