Παρασκευή, 3 Ιουλίου

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ηθοποιός του Μπέβερλι Χιλς Έπαθε ανακοπή!

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός του Μπέβερλι Χιλς. Η ηθοποιός έπαθε ανακοπή καρδιάς όπως ανακοίνωσε η οικογένεια της και έτσι έφυγε στον ύπνο της σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αδερφή της.

Ο λόγος για την Esther Scott. Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της η ηθοποιός έπαθε ανακοπή την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο σπίτι της στην Santa Monica και μετά από νοσηλεία μιας περίπου εβδομάδας κατέληξε.

Η ηθοποιός είχε πάρει μέρος σε πολλές ταινίες και σειρές.

Η αδελφή της, Shaun, είπε:

«Αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε, την σταματούσαν συχνά στο δρόμο οι άνθρωποι γιατί θα την αναγνώριζαν – αλλά δεν γνώριζαν το όνομά της. Ελπίζω τώρα να θυμούνται το όνομά της, τη δουλειά της και το πόσο πρόσφερε στη βιομηχανία του θεάματος και της ψυχαγωγίας». Ωστόσο θρήνος επικρατεί και με ακόμη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της υποκριτικής, με την είδηση πως εμβληματική ηθοποιός πέθανε πρόσφατα.

H Esther Scott εκτός από τις 73 ταινίες που είχε παίξει έγινε γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπωςτο «Melrose Place» και το «ER». Ακόμη είχε επίσης «δανείσει» την φωνή της στο Shodu της κινηματογραφικής επιτυχίας Star Wars.

 

View this post on Instagram

 

Over 30 years & over 70 tv/movies… #rip #sip #actress #voiceactress #tv #movies #estherscott

A post shared by Shane Moses (@shanemosespro) on

Διαβάστε επίσης