Site icon Hallocy

“Μy Style Rocks”: Ο έντονος καυγάς και τα υπονοούμενα για στυλίστα στην Τζώρτζια Παναγή [βίντεο]

Ο καυγάς που αναστάτωσε και πάλι το πλατό του παιχνιδιού μόδας

Για ακόμη μια φορά έντονο ήταν το επεισόδιο του “My Style Rocks” με πρωταγωνίστρια και πάλι την Τζώρτζια Παναγή, η οποία όπως φαίνεται προκάλεσε “πονοκέφαλο” στις διαγωνιζόμενες με την είσοδο της.

Χθες 19 Φεβρουαρίου, το concept των κοριτσιών ήταν η συνάντηση με τα πεθερικά με τις παίκτριες να παρουσιάζουν τα ανάλογα συνολάκια στις υπόλοιπες συμπαίκτριες τους αλλά και στην κριτική επιτροπή. Όμως στη περίπτωση της Κύπριας παίκτριας τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή, φέρνοντας την ένταση στο διαγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα την ώρα που η Τζώρτζια Παναγή παρουσίαζε την εμφάνιση της, δέχθηκε έντονη κριτική από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία υποστήριξε πως η Κύπρια παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός καθοδηγείται απο στυλίστα, προκαλώντας μια δυσφορία στην Τζώρτζια Παναγή με τα λεγόμενα της.

Χαρακτηριστικά η Ευριδική Παπαδοπούλου ανέφερε: “Εσύ εισέβαλες στη ζωή μας τελικά με την παραμονή σου στο παιχνίδι αλλά κάποιος άλλος έχει εισβάλει στο στυλ σου και σε σένα θεωρώ και το έχει κάνει λάθος. Κάτω σε έχει ντύσει άνοιξη και πάνω σε έχει ντύσει ένα συνονθύλευμα. Δεν μ’ αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω και δεν μπορώ να το βαθμολογήσω. Έβαλα δυο για να είμαι επιεικής μαζί σου γιατί ξέρω ότι αυτό δεν το έχεις κάνει μόνη σου.Είναι μια απόδειξη του ότι δυο συνεχόμενες μέρες σε έχω δει με εντελώς διαφορετικά στυλ, μακάρι να το έχεις κάνει μόνη σου. Αν το έχεις κάνει μόνη σου είναι λάθος γιατί το σακάκι θα έπρεπε να είναι πιο κοντό ή αρκετά πιο μακρύ. Ακόμα και το δέσιμο, όπως έχεις βάλει τη πασμίνα, θεωρώ ότι κάποιος σου το έχει φτιάξει. Ίσως κάποιο από τα άλλα κορίτσια…”. Με την Τζώρτζια να απαντάει πως έχει στυλίστες στην Κύπρο και πως θα μπορούσε να τους ζητήσει να τις φτιάξουν τα looks και να μπει στο παιχνίδι και να κάνει χαμό όμως δεν το έκανε γιατί θεώρησε πως αυτό θα ήταν άδικο για τις συμπαίκτριες της και πως μπήκε στο για να μάθει.

Tα πράγματα όμως ξέφυγαν όταν η Τζώρτζια Παναγή δεν κατάλαβε την “έκρηξη” απο την παίκτρια προς το πρόσωπο της καθώς όπως δήλωσε, την Ευρυδίκη τηn νοιάζεται πραγματικά και όταν έχει κάτι της συμπαραστέκεται. Από την πλευρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε: “Έλα ρε Τζώρτζια που νοιάζεσαι πραγματικά! Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις μ@λ@κίες εδώ μέσα. “Νοιάζομαι πραγματικά και σ’αγαπάω!”. Έλα τώρα σε παρακαλώ πολύ. Μ@λ@κίες μην μου λες εμένα και καμία σας. Σ’ αγαπάω και νοιάζομαι μην μου τα λέτε εμένα γιατί δεν γουστάρω!”.Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την έντονη λογομαχία των διαγωνιζομένων:

ilovestyle.com/

Exit mobile version