Site icon Hallocy

Στο δικαστήριο ο 22χρονος για το φονικό της Ρηγαίνης… Ψάχνουν τον συνεργό

Στο δικαστήριο ο ένας εκ των δυο υπόπτων για το άγριο φονικό της οδού Ρηγαίνης στη Λευκωσία – Παραδέχθηκε αλλά… στο τέλος τα άλλαξε ο 22χρονος – Για εξετάσεις DNA το φονικό μαχαίρι – Ληστεία το κίνητρο των δραστών σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν χθες από την Αστυνομία -Ψάχνουν τον 27χρονο συνεργό οι αρχές

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται αυτή την ώρα για αίτημα προσωποκράτησης του, ο 22χρονος Παλαιστίνιος που συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη διάπραξη του φονικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία, με θύμα τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν.

Η Cyprus Times σας μεταφέρει τα κυριότερα σημεία της διαδικασίας:

Εν αναμονή έναρξης της διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου
Συνέλαβαν έναν… ψάχνουν τον δεύτερο!

Όπως ανέφερε και σε προηγούμενο δημοσίευμα η Cyprus Times, o 22χρονος που εντοπίστηκε και συνελήφθη σε εγκαταλελημένη οικία στο κέντρο της Λευκωσίας όπου φαίνεται να είχε βρει καταφύγιο, ανακρινόμενος προφορικά αρχικά παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε το θύμα αλλά δεν κατάλαβε ότι ήταν νεκρός, ωστόσο εν συνεχεία έδωσε κάποιες άλλες εκδοχές για το συμβάν, χωρίς να δώσει επί του παρόντος γραπτή μαρτυρία.

Το μαχαίρι που εντοπίστηκε στην κατοχή του και πιστεύεται ότι είναι το φονικό όπλο στάλθηκε για εξετάσεις DNA με σκοπό να συνδεθεί και επιστημονικά με τον 22χρονο.

Ιδιαίτερα βοηθητικά στη διερεύνηση της υπόθεσης, τα κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή που κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

Καταζητείται 27χρονος Σύρος

Για τον φόνο καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για 27χρονο MOHAMAD ALSHALAL από τη Συρία, ο οποίος φέρεται να ήταν το πρόσωπο που ήταν μαζί με τον 22χρονο συλληφθέντα από το Πακιστάν τη στιγμή του φονικού.

Η Αστυνομία στην προσπάθεια της να εντοπίσει τον δεύτερο ύποπτο έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου.

Όπως αναφέρθηκε από την πρώτη στιγμή από την Αστυνομία, κίνητρο των δραστών φαίνεται να ήταν η ληστεία. Οι δράστες φαίνεται ότι προσπάθησαν να αρπάξουν το πορτοφόλι του θύματος. Του φονικού προηγήθηκε συμπλοκή, με τους δράστες να καταδιώκουν το θύμα τους για λίγα μέτρα. Ακολούθως ο νεαρός δέχτηκε τη μοιραία μαχαιριά στην περιοχή του θώρακα.

cyprustimes.com

Exit mobile version