Τρίτη, Απρίλιος 7

Άφαντος ο 27χρονος καταζητούμενος για το φονικό-Στήνουν το παζλ οι ανακριτές

Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό και σύλληψη του 27χρονου Σύρου, που καταζητείται για το άγριο φονικό που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούν έρευνες σε πιθανά σημεία που μπορεί να κρύβεται ο 27χρονος, ενώ δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, υπό κράτηση βρίσκεται ο 22χρονος, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 24χρονο στην οδό Ρηγαίνης, αφού εκτός από την προφορική του ομολογία, στην κατοχή του βρέθηκε και το μαχαίρι με το οποίο διαπράχθηκε το φονικό. Ο 22χρονος εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικία, κοντά από το σημείο του φόνου, ενώ όταν του εφιστήθηκε η προσοχή στο νόμο, απάντησε «δεν ήθελα να τον σκοτώσω», ενώ ακολούθως είπε στους ανακριτές «δεν το πιστεύω» και ρώτησε αν πέθανε.

Ωστόσο, όταν ο 22χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες, αρνήθηκε ότι παραδέχθηκε. Σημειώνεται πως σε έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίστηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικών και ως εκ τούτου, εκτός από το κίνητρο της ληστείας, εξετάζεται και αυτό των ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται, όπως καταγράφεται και στο βίντεο που εξασφάλισε ο REPORTER, το θύμα καταδιώχθηκε από τους δύο νεαρούς και σε κάποια στιγμή ο ένας εξ αυτών ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα στον αριστερό θώρακα. Η Αστυνομία έχει στα χέρια της κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία και επεξεργάζεται, ενώ για επιστημονικές εξετάσεις έχουν αποσταλεί όλα τα τεκμήρια που συλλέχθηκαν από την σκηνή.

reporter.com.cy

 

Διαβάστε επίσης