Παρασκευή, Απρίλιος 10

Κορωνοϊός: Σοκ με την 38χρονη στην Θεσσαλονίκη – Μόλυνε και 3 ταξιτζήδες;

Ραγδαίες εξελίξεις!

Σοκ έχει προκληθεί με την 38χρονη στην Θεσσαλονίκη που έχει Κορωνοϊό! Ψάχνουν να δουν αν μόλυνε και 3 ταξιτζήδες και οι εξελίξεις στην υπόθεση, είναι ραγδαίες. Να τονίσουμε ότι θετικό στον ιό είναι και ο γιος της, ενώ οι συγγενείς εξετάζονται.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητά τους τρεις οδηγούς ταξί μετά την πληροφόρηση που έλαβε από το οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης για το δρομολόγιο που ακολούθησε μετά την άφιξη της στην συμπρωτεύουσα και στο αεροδρόμιο Μακεδονία την Κυριακή αλλά και όλες τις μετακινήσεις που είχε το πρωινό της επόμενης μέρας, ωσότου αντιλήφθηκε ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταφέρθηκαν στους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικούς οδηγούς ταξί για να μεταφερθεί στους προορισμούς της, οι οποίοι παρά τις εκκλήσεις δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής, πιθανόν επειδή φοβούνται ότι εάν εμφανιστούν θα τεθούν σε καραντίνα για 14 μέρες.

Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται και σε περίπτωση που επιμείνουν να μην εμφανίζονται, θα διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή τους στο Τμήμα Ασφάλειας και η άμεση μεταφορά τους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

 

Διαβάστε επίσης