Site icon Hallocy

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Οι επικήδειοι λόγοι των παιδιών του “Ραγίζουν” καρδιές

Όλος ο κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά, καθώς τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο βγήκαν στο φως. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Μέχρι την ώρα έναρξης της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτές για το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στην τελευταία της κατοικία στις 11:00, όπου θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ έπειτα θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά και με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, φανερά θλιμμένη, μαζί με την οικογένεια του ηθοποιού.

Παράκληση της οικογένειάς του, όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.

Άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι επώνυμοι στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

 

Exit mobile version