Site icon Hallocy

“Έμαθα για τον θάνατο του Μαχαιρίτσα στις 7 το πρωί. Την προηγούμενη μέρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο και…”

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν ο ηθοποιός και κριτής του Your Face Sounds Famiar, Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε και στον πρόσφατο θάνατο του καλού του φίλου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Πριν από λίγο καιρό “χάσαμε” το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος ήταν αδελφικός σου φίλος.

«Ο Λαυρέντης ήταν προσωπικός, οικογενειακός μου φίλος, αδελφός, χρόνια συνεργάτης, μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας, τα θέματα μας, τις ανησυχίες μας, ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και φοβερός καλλιτέχνης, ιδιαίτερος άνθρωπος βέβαια… Αν μπορούσε κάποιος να ξέρει όλη τη ζωή του, γιατί του είχαν συμβεί πάρα πολλές ατυχίες… για μένα είναι από τους πιο καλούς μουσικούς, γιατί δεν ήταν απλά εξαιρετικός τραγουδιστής μόνο, είχε προσέγγιση, εκτιμούσε το καλό, καταλάβαινε, είχε ανησυχίες, συνέχεια δούλευε παρήγαγε πράγματα, συνέχεια έφτιαχνε. Δυστυχώς ο Λαυρέντης “έφυγε” νωρίς… θα είχε γεμίσει τη ζωή μας με ακόμα περισσότερες μελωδίες.

Πως και που έμαθες την είδηση του θανάτου του;

«Το έμαθα όταν μου τηλεφώνησαν κοινοί συνεργάτες μας, στις 7:00 το πρωί. Ο Λαυρέντης είχε πεθάνει γύρω στις 4:30-5:00 το ξημέρωμα, εγώ το έμαθα δύο ώρες αργότερα. Την προηγούμενη μέρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο για το πότε θα έρθει να με δει και σε ποια παράσταση στο “Τοc Τοc”, που περιοδεύαμε το καλοκαίρι και του είπα: “θα σου πω όλο το πρόγραμμα και μου λες πότε μπορείς”. Είχα να τον δω καιρό, γιατί εγώ έκανα περιοδεία, εκείνος έπαιζε με τον Πορτοκάλογλου. Ήταν αναπάντεχη και ξαφνική η είδηση του θανάτου του. Είχε θέματα υγείας, αλλά ήταν πριν από 15 χρόνια, είναι κάτι που μπορούσε να συμβεί στον καθένα».

Exit mobile version