Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Τα Debenhams φεύγουν, έρχονται τα ERA

Κλείνει ο κύκλος του brand Debenhams στην Κύπρο, με της Ermes Departments Stores του Ομίλου Σιακόλα να προχωρά στη μετονομασία του υφιστάμενου δικτύου σε ERA. Ταυτόχρονα ο αριθμός των πολυκαταστημάτων περιορίζεται σε δύο από τρία στην περιοχή της Λευκωσίας, καθώς κλείνει το πολυκατάστημα Debenhams, όπως και το Venue cafe και το κατάστημα UBER στο The Mall of Engomi. Η μετονομασία, που θα συνδυαστεί με ενίσχυση του μίγματος των προσφερόμενων προϊόντων, αναμένεται να υλοποιηθεί τον Απρίλιο.

Σήμερα το προσωπικό ενημερώθηκε για το τερματισμό της λειτουργίας των καταστημάτων στο The Mall of Engomi.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που διανεμήθηκε στους εργαζομένους από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας “ενόψει της αναβάθμισης και του ανασχεδιασμού του The Mall of Engomi στη Λευκωσία, που έχει αποφασιστεί από την ιδιοκτήτρια Εταιρεία The Mall of Engomi (ME) Plc, και λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο ανταγωνιστικό περιβάλλον στη Λευκωσία, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια μετά την προσθήκη και νέου Mall, η Διεύθυνση της Εταιρείας Ermes Department Stores Plc έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε κλείσιμο του πολυκαταστήματος Debenhams, Venue cafe και του καταστήματος UBER στο The Mall of Engomi. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των πολυκαταστήματων στη Λευκωσία μειώνεται από τρία σε δύο, τα οποία, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης θα διαφοροποιηθούν σημαντικά, στο σύντομο προσεχές διάστημα, με αλλαγή στην εικόνα τους και σημαντική αναβάθμιση της προϊοντικής τους συλλογής.

“Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του προσωπικού, να μεταφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό στα υπόλοιπα καταστήματα της εταιρείας στη Λευκωσία. Διευκρινίζεται δε ότι κάθε μέλος του προσωπικού που επηρεάζεται από τις αλλαγές θα λάβει προσωπική επιστολή με όλες τις λεπτομέρειες”.

Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του πολυκαταστήματος Debenhams Engomi, Venue Cafe και του καταστήματος UBER, θα είναι η Κυριακή 29 Μαρτίου 2020.

Τα καταστήματα ΝΕΧΤ και OVS, καθώς και το κατάστημα Superhome (DIY) στο The Mall of Engomi, συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Π” θα γίνει προσπάθεια να απορροφηθεί το σύνολο του υφιστάμενου προσωπικού που επηρεάζεται σε άλλες δραστηριότητες της Ermes Departments Stores.

politis.com.cy

Διαβάστε επίσης