Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου

Κορωνοϊός: Σάλος στις Βρυξέλλες – Νεαρός “σκόρπισε” τον πανικό

Έγλειφε τα χέρια του και τα σκούπιζε στη χειρολαβή

Σάλος στις Βρυξέλλες με τον κορωνοϊό. Νεαρός “σκόρπισε” τον πανικό όταν άρχισε να γλείφει τα δάχτυλά του και να τα σκουπίζει στη χειρολαβή. Αυτό που εξόργισε τους πολίτες είναι πως το άτομο μάλλον νοσούσε.

Ενώ το βαγόνι βρισκόταν εν κινήσει, ο νεαρός τράβηξε σιγά σιγά τη μάσκα του, άρχισε να γλείφει τα δάκτυλα του αριστερού χεριού του και να εναποθέτει το σάλιο στην μεταλλική μπάρα του μετρό, η οποία χρησιμεύει ως χειρολαβή.

Το σκηνικό κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης και το βίντεο κυκλοφόρησε γρήγορα στο διαδίκτυο, προκαλώντας πανικό, «Η αδελφή μου μού έστειλε αυτό, να την αφήσω να γυρίσω σπίτι ή όχι», γράφει ένας χρήστης στο FB.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Twitter o ο οργανισμός δημοσίων συγκοινωνιών των Βρυξελλών (Stib) «ο νεαρός άνδρας, ο οποίος διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένος, συνελήφθη από αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι του μετρό».

Κορωνοϊός Βρυξέλλες χέρια

Κορωνοϊός Βρυξέλλες

Ωστόσο το θέμα δεν έμεινε εκεί. Άμεσα ο συγκεκριμένος συρμός αποσύρθηκε από την κυκλοφορία και απολυμάνθηκε σχολαστικά. Δείτε εδώ και ποια είναι τα επίσημα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

 

 

Διαβάστε επίσης